Cruquius – Ligusterweg 18

DIT PROJECT GAAT ZEKER DOOR!

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR, DE BOUW VAN DE WONINGEN GAAT STARTEN EN DE OPLEVERING IS IN DE ZOMER VAN 2024!

Half vrijstaand landhuis

De 14 half vrijstaande landhuizen liggen verspreid over woonveld Tussen de hagen. De architect heeft de twee half vrijstaande woningen zo ontworpen dat, hoewel ze met elkaar verbonden zijn, toch een individuele uitstraling hebben. De landhuizen zijn met hun 166 m2 GBO heerlijk ruim. Elk half vrijstaand landhuis heeft een fijne tuin omzoomd door hoge groene hagen die veel privacy geven.

Het landhuis betreedt je via de entree aan de zijkant van de woning. Via de ruime hal met aparte toiletruimte kom je een mooie lichte ruimte die de woonkamer met de woonkeuken verbindt. Tegenover de hal bevindt zich een berg-/trapkast en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer en woonkeuken bieden voldoende mogelijkheden om verschillende, knusse hoekjes aan te brengen met voldoende ruimte om gasten te ontvangen, samen te eten aan een grote keukentafel of gewoon heerlijk te genieten van het landschap om je woning. Via een grote schuifpui aan de achterzijde van de woning betreed je de er ruime tuin.

De grote berging, met heel veel bergruimte, is zowel vanuit de woning, als van buitenaf te bereiken. Op de eerste etage bevindt zich een separate toiletruimte, een grote master bedroom, een ruime tweede slaapkamer, een slaap-/werkkamer, een badkamer die luxueus is afgewerkt met inloopdouche en een separate toiletruimte. Op de tweede etage bevinden zich een extra slaapkamer en een ruime berging-/installatiekamer voorzien van wasdroger en wasmachine aansluiting.

De kwaliteit van de woning is niet alleen af te zien aan de gebruikte materialen, maar ook onder andere aan de mooie SieMatic keuken, het moderne sanitair en de verdiepingshoge deuren.

De woning is uitermate duurzaam en energiezuinig, voorzien van bijvoorbeeld bodemwarmte installatie, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak én natuurinclusief door bijvoorbeeld de ingebouwde nestkasten. Een buitengewone woning die niet alleen een ultiem woonplezier geeft, maar ook een maximale bijdrage geeft aan de duurzaamheid van het landgoed.

Natuurlijk is het mogelijk je woning aan te passen aan je individuele eisen. De woning vergroten, de keuken op een andere plek of slaapkamers samenvoegen, andere binnendeuren of de woning helemaal afgewerkt? Veel is mogelijk. Je kan al je wensen bespreken met je eigen woonadviseur in ons Homestudios Experience centrum.

Specificatie Half vrijstaand landhuis:

*Circa 166 m2 woonoppervlakte exclusief berging
*Kaveloppervlakte van circa 350 tot circa 460 m2
*SieMatic keuken voorzien van kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur
*Hoogwaardige afwerking
*Berging circa 16 m2
*4 slaapkamers
*2 parkeerplaatsen op eigen kavel
*Gasloos en uitgerust met energiezuinige technieken, waaronder zonnepanelen, een
bodemwarmtepomp, een WTW systeem en vloerverwarming.

Terug naar overzicht

Kenmerken

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
SoortLandhuis
TypeTwee onder één kapwoning
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte166 m2
Oppervlakte externe bergruimte0 m2
Inhoud498 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
EnergieklasseA+++
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
GarageAangebouwd steen
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.