Cruquius – Ligusterweg 16

DIT PROJECT GAAT ZEKER DOOR

OPLEVERING ZOMER 2024

Groot herenhuis

De grote herenhuizen in woonveld Tussen de hagen zijn gesitueerd aan de bosgordel van Landgoed Wickevoort. Het is een zeer ruime woning maar wel met een intieme uitstraling.

Je betreedt de woning via een mooie hal waar zich ook een toiletruimte bevindt en de trap naar de eerste etage. De woonkamer is ruim en heeft een open verbinding met de keuken. In de woonkamer bevindt zich ook de toegang naar een berging-trapkast. Vanuit de woonkamer heb je volop zicht op de tuin en de ruisende bomen van de bosgordel. In de tuin bevindt zich een eigen buitenberging met een sedum (beplanting) dakbedekking.

Met drie ruime slaapkamers op de eerste etage is er volop leefruimte. Op de tweede etage bevindt zich nog een extra kamer en een grote berging/installatieruimte.

Een deel van de woningen, bouwnummer 20 tot en met 26, worden opgeleverd met een luxe Bruynzeel keuken voorzien van kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur, een volledig ingerichte toiletruimte en een compleet afgewerkte badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair.

De bouwnummers 3 tot en met 8 worden zonder keuken en zonder ingerichte en afgewerkte toiletruimte en badkamer opgeleverd.

Natuurlijk is het mogelijk je woning aan te passen aan je individuele wenseen. De woning vergroten, de keuken(aansluitingen) op een andere plek of slaapkamers samenvoegen, andere binnendeuren, een dakterras of de woning helemaal afgewerkt? Veel is mogelijk. Je kan al je wensen bespreken met je eigen woonadviseur in ons Homestudios Experience centrum.

Alle woningen zijn daarnaast uitermate duurzaam en energiezuinig, voorzien van bijvoorbeeld bodemwarmte installatie, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak én natuurinclusief door bijvoorbeeld de ingebouwde nestkasten. Een buitengewone woning die niet alleen een ultiem woonplezier geeft, maar ook een maximale bijdrage geeft aan de duurzaamheid van het landgoed.

Specificatie Groot herenhuis:

*Circa 143 m2 woonoppervlakte exclusief berging
*Kaveloppervlakte van circa 155 tot circa 230 m2
*Hoogwaardige afwerking
*Berging in tuin circa 6 m2
*4 slaapkamers
*Gasloos en uitgerust met energiezuinige technieken, waaronder zonnepanelen, een
bodemwarmtepomp, een WTW systeem.

Terug naar overzicht

Kenmerken

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
SoortEengezinswoning
TypeTwee onder één kapwoning
Bouwjaar2025
Woonoppervlakte166 m2
Oppervlakte externe bergruimte0 m2
Inhoud498 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
EnergieklasseA+++
TuintypenAchtertuin, Voortuin
GarageGeen garage
Parkeer faciliteitenOp eigen terrein
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.