Pssstt…
Dit zijn onze verborgen parels

Exclusieve buitenkans

Soms komt er een onweerstaanbare en adembenemende buitenkans langs. Een uniek woonobject, op een unieke locatie in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld. Voor een select gezelschap presenteren wij deze bijzondere parels uit onze portefeuille.

 

Exclusief wonen vraagt om exclusieve begeleiding. Onze jarenlange ervaring als betrouwbare makelaars, ook voor het hogere segment, sluit naadloos aan. Discretie verplicht? Vanzelfsprekend. Uitsluitend serieuze gegadigden? Dat spreekt voor zich. Stille verkoop? Dat kan zeker.

 

Heeft u interesse als mogelijke nieuwe bewoner? Of bent u als eigenaar van een luxe en unieke (stads)villa, landgoed of penthouse op zoek naar een makelaar met de juiste reputatie? Welkom bij JRS makelaars.

 

We horen graag van u.

Bloemendaal
Parkweg 1a

Verkocht

Charmante villa met dubbele garage gelegen op top locatie in Duin en Daal Deze sfeervolle villa – het voormalige koetshuis van de naastgelegen Villa ‘Dennenhoek’ (1899) – is prachtig gelegen op een royaal perceel van 1.835 m² in het groene villapark Duin en Daal. De villa is nagenoeg vrijstaand en heeft een zonnig terras en fraai aangelegde tuin met uitstekende zonligging. De woning is bereikbaar via een statige toegangspoort en een riante oprit met voldoende parkeergelegenheid. De royale garage (61 m²) biedt ruimte voor 2 auto’s en veel bergruimte. Met een royaal woonoppervlakte van 266 m² is dit een heerlijk […]

Meer over deze woning
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.