Taxatie omgeving Heemstede

Een goede taxatie vraagt om een uitstekende kennis van de huizenmarkt. JRS makelaars is al bijna 30 jaar actief in de omgeving van Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hoofddorp, Hillegom, Bentveld en Vogelenzang. Bent u op zoek naar een vakkundige taxateur in deze omgeving? JRS makelaars helpt u graag!

 

NWWI Taxatierapport

Bij JRS staan we voor deskundigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Logisch dus, dat onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om voor alle financiële instellingen te mogen taxeren.

 

Taxatie of vrijblijvende waardeverklaring?

Heeft u de waardebepaling van uw woning nodig voor een geldverstrekker of notaris? Dan heeft u inderdaad een officieel taxatierapport nodig. Maar bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Bijvoorbeeld, omdat u van plan bent uw huis in of villa in Heemstede te verkopen? Dan kunt u ook volstaan met een vrijblijvende waardeverklaring. Wij komen bij u langs en geven u een accurate inschatting van de huidige waarde. Dit geeft extra inzicht over de mogelijke verkoop van uw woning. En het mooie is, het kost u niets!

 

Wat kost een taxatierapport?

De kosten voor een taxatierapport zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van een object. We rekenen uw kosten graag voor in een kennismakingsgesprek. Bel of kom langs op ons kantoor in Heemstede 023 – 529 29 29.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.