Taxatie omgeving Haarlem

Taxeren is een vak apart. Het vergt deskundigheid, nauwkeurigheid en gedegen kennis van de lokale huizenmarkt. Drie zaken waar JRS makelaars in uitblinkt. Wilt u een woning laten taxeren in Haarlem, Velserbroek, Spaarndam, Santpoort-Noord of Santpoort-Zuid of omgeving? Dan weet u waar u moet zijn.

 

Gecertificeerd

JRS makelaars in Haarlem heeft ‘de papieren’. Dat wil zeggen, we zijn bevoegd en gecertificeerd om alle taxaties te mogen verrichten. We taxeren zowel voor particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals notariskantoren, accountantskantoren, financiële instellingen en de Belastingdienst.

 

Taxatierapport

U heeft een taxatierapport nodig als u een hypotheek wilt aanvragen voor uw koopwoning in Haarlem. Maar ook als u een tweede hypotheek wilt aanvragen voor een verbouwing, of uw hypotheek wilt oversluiten. Geldverstrekkers stellen hoge eisen aan een taxatierapport. De taxaties van JRS makelaars worden áltijd geaccepteerd.

 

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw huidige woning in omgeving Haarlem? Dan is een uitgebreid taxatierapport niet nodig. Vraag bij JRS makelaars de vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen kosteloos bij u langs en geven u een trefzekere inschatting van de waarde. Met de juiste financiële informatie wordt het een stuk gemakkelijker om te beslissen of u uw huis wilt verkopen of juist niet.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.