Taxatie omgeving Bloemendaal

Een hypotheek aanvragen of oversluiten? Een verbouwing financieren? Of heeft u de een exacte waardebepaling nodig in verband met boedelscheiding of erfenis? Wat de reden van uw taxatie ook moge zijn: in Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Velsen- Zuid en Driehuis is JRS makelaars de juiste partij voor u.

 

Woningmarkt regio Bloemendaal

Een goede taxatie vraagt om gedegen kennis van de huizenmarkt. JRS makelaars is al meer bijna 30 jaar actief in Bloemendaal. Daarnaast staat JRS bekend als deskundig en nauwkeurig. JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om uitgebreide taxaties te mogen verrichten voor zowel de particuliere markt, als voor professionele partijen. De taxateurs van JRS zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit instituut hanteert strenge kwaliteitseisen.

 

Kosten taxatierapport

De kosten voor een taxatierapport zijn afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het object. In een vrijblijvend gesprek rekenen we u graag uw specifieke taxatiekosten voor. Bel ons kantoor 023 – 529 29 29.

 

Waardeverklaring

Soms is een uitgebreid taxatierapport niet noodzakelijk en is een vrijblijvende waardeverklaring voldoende. Bijvoorbeeld als u overweegt uw huis te verkopen en slechts nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning. Aan deze waardeverklaring zijn geen kosten verbonden.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.