Teddy Sleper

Makelaar A-RMT

Ik ben een ‘geboren en getogen’ Vijfhuizenaar. Samen met mijn vriend woon ik op het meest centrale plekje, midden in het dorp. Ik vind het hier heerlijk, want veel familie en vrienden wonen letterlijk om de hoek. Dat is toch gezellig? Stiekem ben ik gek op de rust, ruimte en het dorpse leven, maar het is fijn dat ik met 15 minuten in de gezellige stad van Haarlem sta. In het weekend vind je mij geregeld ergens op een terras aan het Spaarne met een vriendin voor een cappuccino en ontbijtje. Voor de rest ben ik een globetrotter, ik houd ervan om samen met mijn vriend nieuwe plekken te ontdekken in binnen, maar voornamelijk buiten Europa.

 

Op dit moment ben ik werkzaam als assistent makelaar op het kantoor in Heemstede. De omgeving waarin ik werkzaam ben spreekt mij aan en hier zit ik echt op mijn plek. Aan het eind van de dag rij ik gewoon weer terug naar Vijfhuizen. Je kunt het meisje wel uit Vijfhuizen halen, maar Vijfhuizen niet uit het meisje zeggen ze wel eens.

 

Voordat ik in 2021 bij JRS makelaars begon, heb ik een aantal jaar in de evenementenbranche gewerkt. Tijdens corona trok de makelaardij mijn interesse en dat balletje ging sneller rollen dan verwacht. Buiten de deur zijn, nieuwe mensen ontmoeten en de handen uit de mouwen steken vind ik heerlijk en laat dit nou net goed aansluiten bij de makelaardij! Ik ben dan ook nog steeds heel blij dat ik de switch heb gemaakt. Begonnen in de binnendienst en na het behalen van mijn ARMT diploma verder in de buitendienst. Dat je als makelaar mensen kan helpen bij een dusdanig belangrijke stap in hun leven, vind ik heel mooi. De zakelijke relatie die je met elkaar opbouwt tijdens dat proces en het kunnen ondersteunen en ontzorgen geeft mij energie.

 

Daarnaast heb ik de mogelijkheid van JRS gekregen om door te groeien tot makelaar. Ik ben daarvoor in mijn vrije tijd verder aan het studeren voor Kandidaat Register-Makelaar/Taxateur. Uiteraard streef ik ernaar dit zo snel mogelijk af te ronden zodat ik verdere stappen kan nemen in mijn loopbaan. Echter ben ik in verwachting van ons eerste kindje, dus eerst maar eens goed genieten van mijn verlof.

 

Neem nu contact op.

 

Terug naar overzicht
Teddy Sleper
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.