JRS makelaars

Marijn Bel

Assistent Makelaar

Met 1 jaar+ ervaring ben ik relatief gezien nog jong binnen de makelaardij. In 2021 besloot ik voor de makelaardij te gaan en een opleiding te beginnen als assistent makelaar. Na het eerste half jaar van mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om werkervaring op te doen als full-time assistent makelaar in Bloemendaal. Hier hield ik mij bezig met bezichtigingen van huurwoningen en commercieel vastgoed en het beheer hier van, en het nodige binnendienst-werk. Wegens veranderingen op de woningmarkt was er niet genoeg werk en ben ik bij JRS makelaars gekomen. Mijn eerste gevoel was gelijk goed bij dit kantoor. Er werken meerdere generaties wat voor leuke dynamiek zorgt. Ook brengt dit veel kennis met zich mee wat een uitstekend bedrijf en leerplek maakt!

Ondanks dat ik niet ben geboren als een mug, voel ik wel grote binding met Haarlem. Ik kom er al vanaf mijn tienerjaren en kan mijzelf niet meer op een andere plek zien wonen in deze fase van mijn leven. De combinatie van omliggende bossen, het heerlijke strand van Bloemendaal en de moderne en bruisende binnenstad, maakt Haarlem voor mij een paradijs.

Buiten werk ben ik veel bezig met sport, ik houd er van om dagelijks in de sportschool te staan, zo nu en dan een balletje op de golfbaan te slaan of te boulderen. Buiten al het gezonde sporten om, ben ik ook vaak in een restaurant of cafe te vinden.

Terug naar overzicht
Marijn Bel