Maarten de Lange

Partner / Register-Makelaar / Register-Taxateur

In welke stad/dorp woon je en wat vind jij de leukste lokale hotspots?

Haarlem! Wat een heerlijke stad. Na te zijn geboren en getogen in Den Haag, ben ik voor de liefde naar Haarlem verhuist en al snel ook verliefd geworden op deze stad en haar omgeving.

 

Ik vind het heerlijk om in de zomer heel vroeg te ontbijten op het Bloemendaalse strand, op zaterdag m’n gember-shot te halen bij Paulie’s Ginger op de Grote Markt en daarna de kids trakteren op een stroopwafel bij Renzo/De Ambachtelijke Wafel op de Botermarkt.

 

Andere leuke hotspots waar ik graag met het gezin heen ga zijn Het Wed in de Kennnemerduinen en het Koningshof voor een boswandeling tussen de herten en de Schotse Hooglanders. We sluiten een boswandeling vaak af met een bezoek aan de speeltuin bij Kraantje Lek.

 

Je kan in Haarlem ook heerlijk uit eten of een lekker terrasje pakken. Ik kom graag bij Gastrobar Indonesia voor Indonesisch streetfood. De beste sushi eet ik bij Maita. Er zijn zoveel fantastische barretjes en restaurantjes in de stad en omgeving, dat je elk weekend wel ergens anders kan borrelen of eten. De Jopenkerk en De Swaan zijn mijn favorieten voor een lekker biertje.

 

Vertel iets over je privéleven en hobby’s?

Ik ben dus Maarten, trotse vader van twee kids van 3 en 7. Ik woon met mijn gezin op loopafstand van het centrum en ook van de duinen. Ergens er tussenin dus, daar voel ik me het fijnst.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten met de kinderen of spreek ik af met vrienden en familie. Als er tijd over blijft ga ik graag naar de sportschool of kijk ik samen met mijn vrouw een goede serie

 

Waar sta je voor in je werk en waar haal jij de voldoening uit?

Het meeste voldoening haal ik uit het informeren van mensen en klanten, en zorgen dat ze goed voorbereid een verkoop- of aankoopproces ingaan. Daarmee kun je als makelaar voor je klant heel veel rust brengen in een spannend proces, maar wordt het proces ook gewoon een gezellige reis naar een succesvolle eindbestemming.

 

Neem nu contact op.

 

Terug naar overzicht
Maarten de Lange
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.