JRS makelaars

Joey van den Haak

Partner / Register-Makelaar / Nieuwbouwspecialist

Ik woon al mijn hele leven in Haarlem en ik zeg ook altijd dat ik nooit meer wegga. Het is voor mij dan ook de mooiste stad ter wereld en echt mijn thuis. Ik ken deze stad dan ook als mijn broekzak en woon hier erg fijn met mijn vrouw Joanne en mijn 2 kinderen Duuk (4) en Nine (1).

 

Na het afronden van mijn HBO studie Management, Economie en Recht en de differentiatie Vastgoed en Makelaardij ben ik in 2009 in dienst gegaan bij Onkenhout Makelaars in Badhoevedorp. In deze periode heb ik mij verder ontwikkeld als makelaar in een huizenmarkt die destijds erg moeizaam was i.v.m. de bankencrisis.

 

In de opvolgende jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de financiële dienstverlening als verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en financieel planner. Na enkele jaren kwam ik helaas tot de conclusie dat ik in deze branche niet mijn geluk ging vinden. Wel heb ik hier veel nieuwe competenties ontwikkeld die ook erg nuttig zijn in mijn werk als makelaar.

 

Toen besloot ik dat ik graag terug de makelaardij in wilde. Ik vind het een fantastisch vak waar zoveel verschillende vakgebieden bij elkaar komen. Dat wordt weleens onderschat. Je moet met allerlei verschillende mensen om kunnen gaan, bouwkundige en juridische kennis hebben, goed kunnen adviseren maar ook een verkoper zijn. Ik heb denk ik een goede mix van deze competenties om mensen zo te helpen bij het verwezenlijken van hun verhuiswens. Dat is heel mooi werk.

 

Daarnaast mag ik mijzelf sinds 2022 de trotse mede-eigenaar noemen van JRS makelaars en heb ik erg veel zin om dit mooie bedrijf de komende jaren verder uit te bouwen. Ik ben een NVM-gecertificeerde Register-Makelaar en houd mij bezig met zowel de aankoop als verkoop. Daarnaast ben ik NVM-nieuwbouwspecialist en daarmee een sparringpartner voor ontwikkelaars. Ik in de afrondende fase voor de diploma’s voor taxateur Bedrijfs-Onroerend goed. Hiermee bent u ervan verzekerd van voldoende kennis en dat deze ook up-to-date blijft.

 

Een huis kopen of verkopen kan een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn, waarin wat professionele hulp goed te gebruiken is. Bij ons geen snelle makelaars, maar betrouwbare mensen die hun afspraken nakomen, die een eerlijk en goed onderbouwd advies geven, die over uitgebreide kennis beschikken en die altijd de belangen van hun klanten behartigen alsof het hun eigen familie betreft.

 

Een kennismaking is altijd gratis!

 

Neem nu contact op.

Terug naar overzicht
Joey van den Haak