Joey van den Haak

Partner / Register-Makelaar / Nieuwbouwspecialist

Geborgen en getogen Haarlemmer en inmiddels 37 jaar oud en een echte Mug (zoals ze de inwoners van Haarlem noemen). Voor mij is Haarlem en zeker ook de omgeving met de duinen en het strand het mooiste woongebied ter wereld en ik zeg ook altijd dat ik nooit meer wegga. Ik ken deze stad als mijn broekzak en woon hier dan ook erg fijn met mijn vrouw Joanne die werkzaam is als fotograaf en mijn 2 kinderen Duuk (4) en Nine (2).

 

Ik heb een studie HBO Management, Economie en Recht afgerond en voor mij stond het toen wel vast dat ik als makelaar aan het werk wilde. Ik vind het een fantastisch vak waar zoveel verschillende vakgebieden bij elkaar komen. Dat wordt weleens onderschat. Je moet met allerlei verschillende mensen om kunnen gaan, bouwkundige en juridische kennis hebben, goed kunnen adviseren, maar ook commercieel zijn. Ik kan mij goed inleven en zo te helpen bij het verwezenlijken van hun verhuiswens. Dat is heel mooi en dankbaar werk om te doen.

 

Daarnaast mag ik mijzelf sinds 2022 de trotse mede-eigenaar noemen van JRS makelaars en heb ik erg veel zin om dit mooie bedrijf de komende jaren verder uit te bouwen. Ik ben een NVM-gecertificeerde Register-Makelaar en houd mij bezig met zowel de aankoop als verkoop. Daarnaast ben ik NVM-nieuwbouwspecialist en daarmee een sparringpartner voor ontwikkelaars. Ik zit  in de afrondende fase voor de diploma voor Taxateur bedrijfsmatig vastgoed.

 

Ik ben eerlijk, kritisch, denk graag mee en heb een goede bouwkundige kennis, waarmee ik veel problemen weet te voorkomen.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, ben ik gek op koken en bbq’n, fanatiek bezig in de sportschool op de bokszak of in de fitnesszaal, graag met vrienden in de kroeg of op een festival.

 

 

Een kennismaking en een kop koffie is altijd gratis!

 

Neem nu contact op.

Terug naar overzicht
Joey van den Haak
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.