Jane Hammond

Makelaar A-RMT

In welke stad/dorp woon je en wat vind jij de leukste lokale hotspots?

Ik heb bijna 30 jaar met veel plezier gewoond op de grens van Heemstede/Aerdenhout en in 2021 ben ik verhuisd naar Haarlem-Zuid. Een van de mooiste plekjes in mijn nieuwe woonomgeving is de Haarlemmerhout, het oudste stadsbos van Nederland. Als ik daar loop met mijn hond, zie ik alle seizoenen aan me voorbij trekken. Wat een luxe, zoveel natuur, aan de rand van de gezellige Haarlemse binnenstad, waar ik me als een vis in het water voel!

 

Vertel iets over je privéleven en hobby’s?

Ik houd van mensen en van huizen.En ‘toevallig’ komt dat nu allemaal terug in mijn werk. Dus is je werk dan je hobby?Gelukkig heb ik ook nog andere interesses. Al word ik ook heel blij van mooie interieurs en vind ik het leuk om anderen daarin te adviseren. Daarin heb ik me dan ook goed kunnen uitleven in ons nieuwe huis in Haarlem. De weekenden vul ik graag met gezellig eten met familie en vrienden, een rondje golf op de Kennemer Golfclub en wandelen met de hond.

 

Waar sta je voor in je werk en waar haal jij de voldoening uit?

Het leukste in mijn werk vind ik opdrachtgevers blij te maken met een goede deal. Of het nu een aankoop of een verkoop betreft, ik ga voor het optimale resultaat en voor een optimale communicatie met alle betrokken partijen. Zaken doen op een respectvolle manier, daar sta ik voor! Door mijn werk ontmoet ik veelinteressante en vriendelijke mensen, dat inspireert mij enorm. Met veel opdrachtgevers houd ik contact, ook nadat ze verhuisd zijn. Dat zij vaak vrienden en kennissen naar mij doorverwijzen is dan een kroon op mijn werk!

 

Heb je nog dromen, ambities of andere mooie toekomstplannen?

Ik geniet van mijn leven zoals het nu is, privé maar ook met mijn fijne collega’s bij JRS. Het klinkt als een cliché maar als dit zo mag blijven, ben ik een gelukkig mens en een gelukkige makelaar.

 

Een kennismaking en een kop koffie is altijd gratis!

 

Neem nu contact op.

Terug naar overzicht
Jane Hammond
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.