Jan den Rooijen

Makelaar Taxateur RM/RT

In welke stad/dorp woon je en wat vind jij de leukste hotspots?

Ik woon sinds 1988 in Heemstede en er is niet één hotspot te noemen in Heemstede te noemen die het meest in het oog springt. Het zijn er namelijk te veel; Aantrekkelijke woonwijken, prachtige lanen, goede winkelvoorziening, gezellige horeca en fantastische wandelgebied als het Groenendaalsebos.

Leven in Heemstede staat gelijk aan vakantie….. alles is leuk.

Je zal er maar wonen.

 

Vertel iets over je privéleven en je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn eigenlijk niet zo bijzonder, ook ik geniet van sport en muziek en ga graag op vakantie. Wat de sport betreft is dat met name voetbal bij de Koninklijke HFC De club, waarbij ik sinds mijn verhuizing naar Heemstede aan verbonden ben. Over muziek raak ik niet uitgesproken. Het genieten van mooie melodieën maakt mijn leven nog vrolijker.

 

Waar je sta je voor in je werk en waar haal jij de voldoening uit?

Het meeste plezier in mijn werk krijg ik als ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken of aan andere kan over te dragen. Zowel naar mijn collega’s als naar mijn opdrachtgevers. Deze laatste zijn degene die vertrouwen in je hebben uitgesproken en waarmee je een strategie bepaald om een transactie mogelijk te maken. En dan blijft het prachtig als de vooraf besproken plannen worden waargemaakt.

Daarin blijft het begeleiden van jonge mensen naar hun eerste eigen woning toch wel heel bijzonder.

 

Heb je nog dromen, ambities of andere toekomstplannen?

Het klinkt misschien eentonig, maar gezond blijven en blijven genieten van al de mooie dingen die in mijn omgeving gebeuren. Sinds kort heb ik een kleinzoon, en het lijkt wel of het leven dan weer een nieuwe dimensie krijgt. Blijf genieten!!!

 

Een kennismaking en een kop koffie is altijd gratis!

 

Neem nu contact op.

Terug naar overzicht
Jan den Rooijen
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.