JRS makelaars

Landgoed Wickevoort fase 1 Orangerie

Een appartement op de begane grond is onlangs beschikbaar gekomen.

Neem snel contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

 

Thuiskomen op Landgoed Wickevoort

Mooi en rustiek wonen in Haarlemmermeer? Dat kan. Landgoed Wickevoort biedt je het beste van twee werelden. Hier geniet je van een lommerrijke omgeving terwijl Haarlem op fietsafstand ligt. Wickevoort is een onontdekte parel. Wonen op een natuurlijke plek met een duurzame boerderij en prachtig volgroeid groen, gelegen in een historische omgeving. En wel zo bijzonder: samen met andere bewoners geef je vorm aan je ideale woonomgeving. Een buitenkans!

 

Beleef het landgoed

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied. Wickevoort is omgeven door groen en veel ruimte. Hier beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn. Geniet van de prachtige voorzieningen zoals Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, manege, kleinschalige horeca, een buurtwinkeltje én mooie wandel- en fietsroutes. Deel samen met de andere bewoners voorzieningen zoals elektrische deelauto’s en gereedschap. Haal je pakketten op uit de gezamenlijke Wickevoorter Pickup Boxen of maak een afspraak via de Wickevoorter app bij de tandarts tandarts of de fysiotherapeut op Wickevoort. Landgoed Wickevoort heeft niet alleen een eigen parkmanager, maar hier beheer je, samen met de andere bewoners van Wickevoort, het groen een aantal eigen faciliteiten van Landgoed Wickevoort én kan je gezamenlijk bepalen welke faciliteiten er nog meer zouden moeten komen.

 

Wonen in Wickevoort.

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, in een eigen boomgaard of met een eigen steiger aan het water? In Wickevoort kan het allemaal. Er komen verschillende woonvelden, Samen tonen deze woongebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

De ontwikkeling van Wickevoort is in volle gang. De herenhuizen en halfvrijstaande landhuizen in Hagen en Erven zijn of worden binnenkort opgeleverd. De verkoop van de vrijstaande en halfvrijstaande bungalows en watervilla’s in Boomgaard en Water, alsmede de Herenhuizen van Water start snel. Ben je op zoek naar een bijzonder appartement? Deze worden gerealiseerd in de Orangerie en het Zuidelijk Poortgebouw van Landgoed Wickevoort.

 

Interesse in Landgoed Wickevoort?

Landgoed Wickevoort is voortdurend in beweging. Wil je wonen op dit bijzondere landgoed. Meld je als belangstellende, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status in verkoop
Plaats Cruquius
Type woningen appartementen
Woonoppervlakte46 m² - 187 m²
Prijsklasse€ 320.000 - € 1.197.500
Ontwikkelaar AM
Ik heb interesse in dit project