Nieuwbouw omgeving Haarlem

JRS makelaars is sinds jaar en dag actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in Haarlem, Vijfhuizen, Amsterdam, Spaarndam en Haarlemmerliede. We treden op als adviseur en zijn een betrouwbare partner in grote en kleine projecten. Zo waren we onder meer betrokken bij spraakmakende projecten als de ontwikkeling van de Mariastichting, Lyriek, Het Haerlemsche Hofje, De Ripperda Kazerne en Kroonhof.

 

Nieuwbouw Haarlem iets voor u?

Een nieuwbouwhuis heeft veel voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting, u kunt de woning helemaal naar uw eigen smaak inrichten en weet zeker dat u voorlopig niet voor grote renovatiekosten komt te staan. Kortom, het is een voordelige manier om een prachtig huis in Haarlem te vinden. Nieuwbouw biedt veel mogelijkheden, of het nu gaat om een starterswoning, koopwoning of huurwoning.

 

Advies

Van grote projecten net buiten het centrum, tot kleinschalige nieuwbouw in de binnenstad van Haarlem. JRS makelaars biedt het allemaal. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in uw aankoop. Onze speciale nieuwbouwmakelaars vertellen u er graag meer over. Maak een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Haarlem. Bel 023 531 95 40 of mail haarlem@jrsmakelaars.nl en ervaar meteen onze persoonlijke service.