Nieuwbouw Heemstede

De voordelen van een nieuwbouwhuis? Dat zijn er nogal wat. U betaalt bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting en u komt niet voor onverwachte restauratiekosten te staan. Bovendien kunt u uw huis helemaal inrichten zoals u zelf wilt. Het is een mooie kans om een prachtig huis of ruim appartement in Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Bentveld, Vogelenzang of Hoofddorp te bemachtigen.

 

Nieuwbouwprojecten Heemstede

Heemstede groeit en bloeit. Er zijn momenteel veel interessante nieuwbouwprojecten in ontwikkeling, zoals Havendreef. Het gaat om luxe koopwoningen aan het water, allemaal op fietsafstand van het centrum van Haarlem.

 

Persoonlijk advies

Met de aankoop van een nieuwbouwhuis is het niet anders dan met de aankoop van een bestaand huis. Onafhankelijk advies is altijd welkom. JRS makelaars is als adviseur en partner actief betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio Heemstede, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld en Vogelenzang. Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwhuis? Wij adviseren en begeleiden u graag. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars, via 023 529 29 29 of mail heemstede@jrsmakelaars.nl.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.