Nieuwbouwprojecten Haarlem

Nieuwbouw Haarlem

Het kopen van een nieuwbouw woning heeft een aantal voordelen en wie wil er nu niet wonen in de mooiste stad van Nederland. Wij zijn betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in Haarlem. De stad Haarlem is vol gebouwd en kent dan ook geen uitbreidingsmogelijkheden buiten de stadsgrenzen. Daarom heeft de gemeente Haarlem een aantal ontwikkelzones aangewezen waar de komende gebouwd kan worden. Dit kan door het herinrichten van bepaalde gebieden in Haarlem en daar mooie nieuwbouwprojecten te realiseren.

Een nieuwbouwhuis heeft veel voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting, u kunt de woning helemaal naar uw eigen smaak inrichten en weet zeker dat u voorlopig niet voor grote renovatiekosten komt te staan. Kortom, het is een voordelige manier om een prachtig huis in Haarlem te vinden. Nieuwbouw biedt veel mogelijkheden, of het nu gaat om een starterswoning, koopwoning of huurwoning.

 

Nieuwbouwprojecten Haarlem

 

JRS makelaars is de nieuwbouwmakelaar van Haarlem. In het verleden zijn wij betrokken geweest bij vele spraakmakende nieuwbouwprojecten zoals de ontwikkeling van de Mariastichting, Lyriek, Het Haerlemsche Hofje, De Ripperda Kazerne en Kroonhof.

En meer recent het Schoterkwartier, Koningshof en het Hof van Vree, maar ook Landgoed Wickevoort in de Cruquius.

Onze opdrachtgevers zijn grote landelijk opererende ontwikkelaars, zoals AM en VORM maar ook meer lokale ontwikkelaars zoals Ludwig Vastgoed, De Raad Bouw, HVG en Stracke Vastgoed.

 

Onze huidige projecten In Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en de Cruquius zijn terug te vinden op onze nieuwbouw pagina.

 

 

Nieuwbouwmakelaar Haarlem

 

JRS makelaars wordt vaak door een projectontwikkelaar ingehuurd voor zowel de adviserende fase als voor de verkoop. JRS makelaars is NVM-nieuwbouwspecialist en heeft deze certificering te danken aan de kennis en ervaring die is opgedaan in de afgelopen 30 jaar.

 

Het kopen van nieuwbouwwoning is een heel ander proces dan het kopen van een bestaande woning. De woning dient vaak nog te worden gebouwd en er zijn vaak enkel wat tekeningen, artist-impressions en een technische omschrijving. De makelaars van JRS zijn bedreven om dit op een enthousiaste duidelijke manier te vertalen naar kandidaat-kopers. Onze speciale nieuwbouwmakelaars vertellen u er graag meer over. Maak een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Haarlem. Bel 023 531 95 40 of mail haarlem@jrsmakelaars.nl en ervaar meteen onze persoonlijke service.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende nieuwbouw in Haarlem en omgeving schrijf u dan in voor onze nieuwbouw nieuwsbrief!

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.