Residence Chapeau

Wonen op een plek met allure

 

Midden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver worden 4 luxe appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. Er is nog een appartement op de begane grond beschikbaar ter grootte van ca. 122 m2. Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en er is een lift aanwezig.

 

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants aan uw voeten, winkelstraatje om de hoek en ideale OV verbinding op loopafstand. Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem en Amsterdam bereikt u binnen een half uur. Wonend in Bloemendaal betekent strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

 

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

 

 

Appartement 1 begane grond
Via entree centrale voordeur op de begane grond bereikt u de hal, waar u de woning binnentreed.
Bij binnenkomst aan uw linkerzijde via een schuifdeur bereikt u de woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de voortuin van 44m2 op het zuiden. De ruime nog in te delen woonkeuken beschikt tevens ruimte voor 2 werkplekken en open slaande deuren naar achtertuin op het noorden van 21m2. Verder beschikt het appartement over een ruime slaapkamer met inbouwkasten, badkamer en separaat toilet.

 

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!

 

* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend;
** oplevering 2e kwartaal 2024

 

Meer info op de Project website

 

Maak nu een afspraak 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status in uitvoering ,in verkoop
Plaats Bloemendaal
Type woningen appartementen
Bouwbedrijf Jan de Wit
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.