Landgoed Wickevoort fase 1 Zuidelijk Poortgebouw

De bouw start binnenkort en er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar!

 

Zuidelijk Poortgebouw

Algemeen
Het Zuidelijk Poortgebouw ligt als een statige entree aan de ingang van het noordelijke deel van Landgoed Wickevoort. Hier komen 36 appartementen met een grote diversiteit aan afmetingen. Van circa 50 m2 tot circa 170 m2 GBO. Via de indrukwekkende entreehal van circa 6 meter hoog loop je naar de lift, de parkeergarage of de trap naar de binnentuin. Parkeren gebeurt uit het zicht, in het gebouw op de begane grond, waar zich ook de extra berging van elk appartement bevindt.

 

 

nieuwbouwmakelaar

 

 

De woningen
De woningen zelf zijn ruim en licht en hebben een prachtig uitzicht over het omliggende landschap, de weelderige binnentuin en de waterplas van Landgoed Wickevoort. Op de begane grond hebben de woningen een verdiepingshoogte van circa 3 meter en bijna allemaal een deur naar de parkeergarage die direct uitkomt op de privé parkeerplaats. De privé terrassen van deze woningen bevinden zich in een gemeenschappelijke buitentuin. De woningen op de eerste verdieping liggen aan de grote binnentuin. Al deze schitterende, rustgevende tuinen zijn ontworpen door een landschapsarchitect. De ruime buitenruimtes van de woningen op de verdiepingen hebben een gemetselde borstwering, zodat je heerlijk beschut kan genieten van de zon.

 

 

Wickevoort

 

 

Duurzaamheid en comfort
De appartementen worden zeer energiezuinig uitgevoerd. Het gebouw heeft zonnepanelen op het dak en uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie. De vloerverwarming met warmtepomp in de appartementen zorgen in de winter voor behaaglijk warm en in de zomer voor heerlijke koelte.

 

 

 

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor of schrijf u in op de projectwebsite.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status verkocht
Plaats Cruquius
Type woningen appartementen
Ontwikkelaar AM
Ik heb interesse in dit project
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.