Landgoed Wickevoort woonveld Bos fase 2

BINNENKORT IN VERKOOP

Woonveld Bos is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed. Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, staan de lommerrijke vrijstaande en half vrijstaande bosvilla’s, de levensloop bestendige bungalows en de fraaie boshuizen. De privacy die je in een bos ervaart, ervaar je ook in woonveld Bos.

 

Het gehele woonveld, dus ook de eigen kavel, wordt buiten de reeds al aanwezige unieke oude bomen, compleet ingericht en voorzien van, onder andere, kleinere bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting en gras. In woonveld bos zijn woning en woonomgeving als één eenheid ontworpen.

 

Een voorbeeld van een kavelpaspoort is te bekijken op de website van Landgoed Wickevoort woonveld Bos.Hier is te zien hoe je kavel wordt ingericht en welke extra mogelijkheden er zijn om de inrichting naar eigen wens aan te passen.

De auto is verscholen achter middelhoge bosschages, gesitueerd op de eigen kavel of in parkeerhofjes.

 

Verkoopproces

 

Goed om te weten! De omgevingsvergunning voor Fase 1 én Fase 2 is al verstrekt. Bij geen bezwaar zal de omgevingsvergunning naar verwachting begin april 2024 onherroepelijk zijn.

 

Donderdag 21 maart 2024 ontvang je een nieuwsbrief als jij je ingeschreven hebt op de Landgoed Wickevoort website als geïnteresseerde, waarmee je een persoonlijke link kunt aanvragen om te starten met het inschrijfproces. Ook geven wij hierin extra aandacht aan het inschrijfproces. Vanaf deze dag kan je je officieel inschrijven als gegadigde voor een specifiek bouwnummer in Woonveld Bos Fase 2. 

 

Het is van belang dat je het inschrijfformulier volledig invult. Ook indien je je al eerder voor Fase 1 hebt ingeschreven. Dus niet alleen de bouwnummers van je voorkeur, maar ook de financiële toets, het motivatieformulier en de betrokkenheid enquête. Dit zijn wederom belangrijke toetsingcriteria voor de toewijzing.

 

Daarnaast bevat de nieuwsbrief van 21 maart een link naar de digitale verkoopbrochure. Hier kan je allerlei interessante informatie vinden over het landgoed, het woonveld en de woningen. Bijvoorbeeld een interview met de architect, ingekleurde plattegronden of de mogelijkheid om bij Homestudios de koperskeuze opties met bijbehorende prijzen te bekijken en de woning van jouw voorkeur naar eigen smaak aan te passen.

 

Op de website is, vanaf dan, het totale woningaanbod van Woonveld Bos te bekijken met de nieuwe woningen van Fase 2 en de nog niet verkochte woningen van Fase 1. Naast het overzicht van alle bouwnummers met VON prijzen, is ook andere belangrijke verkoopinformatie te vinden zoals de Technische Omschrijvingen, de Verkooptekeningen, de Kavelpaspoorten, de Situatietekening en de Prijslijst.

 

Zaterdag 23 maart 2024 van 10:30 – 12:30 uur is er een MEET & GREET in het Infocentrum van Wickevoort. Je kan dan al je vragen stellen aan het verkoopteam van Landgoed Wickevoort over de woningen van Woonveld Bos Fase 2. Ook heb je de gelegenheid om het nu al groene en lommerrijke woonveld te ervaren.

 

Komt 23 maart je niet gelegen? Elke woensdagmidaag van 13:00 tot 17:00 uur kun je terecht in het Infocentrum van Wickevoort.

 

Uiteraard mag je ons ook gewoon bellen of mailen met vragen.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status in ontwikkeling
Plaats Cruquius
Type woningen half vrijstaande woningen, vrijstaande woningen en rijwoningen
Ontwikkelaar AM
Bouwbedrijf BAM
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.