Landgoed Wickevoort fase 2 Tussen de Hagen

 

Starterswoning Duurzaam wonen in het groen

 

Verscholen wonen tussen hagen

Woonveld Tussen de hagen is gesitueerd op een unieke plek op het landgoed. Centraal gelegen, aan de bosgordel kent Tussen de hagen een speelse opzet. Met veel verspringingen, groene en onverwachte groene doorkijkjes. Hier komen Vrijstaande en Half vrijstaande landhuizen, Herenhuizen en Koetshuizen, waarvan de tuinen rondom worden voorzien van groene hagen. Dit zorgt ervoor dat, in combinatie met de inrichting van het openbaar gebied door de landschapsarchitect van Wickevoort, het landschap van het landgoed als het ware doorloopt tot in je eigen tuin.

Heel bijzonder is ook dat je vanuit je woning in Tussen de hagen niet alleen de ruisende, volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar dat in het woonveld ook de oorspronkelijke bomen uit vroegere tijden, zoveel als mogelijk is, zijn behouden. Hierdoor woon je in nieuwe, van alle gemakken voorziene, zeer energiezuinige woningen, maar ervaar je een chique wijk met een reeds lange geschiedenis en een volwassen, groene uitstraling.

Verspreid in het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de mooie Vrijstaande landhuizen van circa 205 m2 GBO, de Half vrijstaande landhuizen van circa 166 m2 tot circa 190 m2 GBO, Herenhuizen van circa 143 m2 GBO en bijzondere Koetshuizen van circa 83 m2 en circa 107 m2 GBO.

Je auto parkeer je op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

 

NU IN VERKOOP en 50% is inmiddels verkocht

 

Meer info op de projectwebsite
Of neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

 

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status verkocht
Plaats Cruquius
Type woningen half vrijstaande woningen, vrijstaande woningen en rijwoningen
Ontwikkelaar AM
Bouwbedrijf BAM
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.