Koningshof Haarlem

DE WONINGEN

De woningen van Koningshof zijn gelegen aan het Spaarne en op een perfecte locatie aan de rand van het centrum van Haarlem. Binnen enkele minuten bent u lopend in het gezellige centrum van Haarlem. U treft hier voldoende winkels, restaurants en musea.

Duurzaam wonen
Zowel de grachtenpanden als de herenhuizen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Daarnaast is de isolatie van de woningen op een hoger niveau dan nodig is om te voldoen aan de BENG-eis (Bijna Energie Neutraal Gebouw), die vanaf 2021 wettelijk verplicht is voor nieuwbouwwoningen. Deze duurzame voorzieningen bieden de woningen veel comfort.

Parkeren
Parkeren doen bewoners en bezoekers in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. Bewoners van de grachtenpanden beschikken over twee parkeerplaatsen, waarvan een aantal in een afsluitbare parkeerbox welke vanuit de woning te bereiken is. Voor de bewoners van de herenhuizen is één parkeerplaats per woning inclusief. Daarnaast zijn er vijf parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers en nog een aantal parkeerplaatsen welke separaat te koop worden aangeboden.

Binnentuin
De luxe woningen grenzen aan de gezamenlijke binnentuin. De basis van deze tuin is uitgevoerd met houten vlonderdelen, plantvakken en bomen. Een fantastische plek om tot rust te komen, waar kinderen kunnen spelen, maar waar ook diverse zitjes worden gecreëerd waar je met de buren fijn kunt zitten. Ten behoeve van het uitzicht op deze professioneel ontworpen binnentuin worden de erfafscheidingen van aangelegen woningen laag gehouden.

Design keuken
De grachtenpanden en herenhuizen worden standaard voorzien van een design keuken van Bulthaup. De keuken wordt compleet, inclusief apparatuur, opgeleverd. Bij de keukenshowroom van Bulthaup Haarlem is het mogelijk om uw persoonlijke wensen door te laten voeren.

 

Hoogwaardige Grachtenpanden met uitzicht over het Spaarne

De 5 grachtenpanden zijn allen uniek, maar hebben een prachtig uitzicht over het Spaarne vanuit de woonkamer gemeen. Deze vier- en vijflaagse woningen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze voldoen met de multifunctionele ruimtes op de begane grond ook aan de toenemende vraag naar een rustige werkplek in huis. De achtertuinen, de hoogwaardige afwerking en het waanzinnige uitzicht over het Spaarne maken deze woningen helemaal af. Bewoners van de grachtenpanden beschikken over twee parkeerplaatsen, waarvan een aantal in een afsluitbare parkeerbox welke vanuit de woning te bereiken is.

Speelse drielaagse woningen

De 8 herenhuizen en de hoekwoning met dakterras hebben allemaal hun eigen kenmerken. Deze speelse drielaagse woningen beschikken over een split-level indeling waardoor de riante eet-/woonkamers aan de achterzijde van de woningen hoger liggen dan de keukens. Het fijne aan deze woningen is dat ze aan een autoluwe straat liggen. Hierdoor kunnen uw kinderen veilig buitenspelen. Voor de bewoners van de herenhuizen is één parkeerplaats per woning inclusief. Daarnaast zijn er vijf parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers en nog een aantal parkeerplaatsen welke separaat te koop worden aangeboden.

www.koningshofhaarlem.nl

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status gerealiseerd
Plaats Haarlem
Type woningen grachtenpanden, appartementen en rijwoningen
Ontwikkelaar De Raad Bouw
Bouwbedrijf De Raad Bouw
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.