Koningshof Haarlem appartementen

De inschrijving is gesloten.

 

LET OP! Deze appartementen vallen onder een speciale koopregeling, waar koper die een sociale huurwoning achterlaten voorrang krijgen. Zie voorwaarden!

 

 

De appartementen van Koningshof zijn gelegen aan het Spaarne met een uitzicht wat nooit verveelt. Aan de rand van het gezellige centrum van Haarlem. Alle appartementen hebben een buitenruimte aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de binnentuin. Parkeren kan in de ondergelegen garage en de parkeerplaats dient verplicht te worden afgenomen.

 

Bouwnummer 15 (1e verdieping) € 282.750,– v.o.n.
– 53 m2 woonoppervlakte
– Balkon aan achterzijde
– 2-kamer appartement
– Vloerverwarming
– Volledig geïsoleerd
– Collectieve warmtepomp € 122,- per maand

 

Bouwnummer 16 (2e verdieping) € 366.450,– v.o.n.
– 60 m2 woonoppervlakte
– Balkon aan achterzijde
– 3-kamer appartement
– Vloerverwarming
– Volledig geïsoleerd
– Collectieve warmtepomp € 122,- per maand

 

Bouwnummer 17 (3e verdieping) € 366.450,– v.o.n.
– 60 m2 woonoppervlakte
– Balkon aan achterzijde
– 3-kamer appartement
– Vloerverwarming
– Volledig geïsoleerd
– Collectieve warmtepomp € 122,- per maand

 

Bouwnummer 18 (4e verdieping) € 282.750,– v.o.n.
– 53 m2 woonoppervlakte
– Balkon aan achterzijde
– 2-kamer appartement
– Vloerverwarming
– Volledig geïsoleerd
– Collectieve warmtepomp € 122,- per maand

 

Prijzen zijn exclusief bouwrente, parkeerplaats (verplicht) en meerwerk.

 

DE OMGEVING
Koningshof ligt aan de rand van voormalig arbeiderswijk Rozenprieel. Een buurt die haar naam te danken heeft aan de voormalige bestemming van de grond: vanaf het begin van de 17de eeuw tot 1875 werd het gebied gepacht door tuinders. Daarna werd het verkocht aan corporaties ten behoeve van woningbouw. Een groot deel van de wijk is inmiddels gerenoveerd. Het deel van de wijk waar ook Koningshof staat, wordt gekenmerkt door soortgelijke exclusieve woningbouw.

 

Koningshof ligt op een steenworp afstand van het centrum van Haarlem. De eeuwenoude straatjes met exclusieve boetiekjes en gezellige cafés zijn nog geen 150 meter van Koningshof verwijderd. Als gastronomische hoofdstad van Nederland doet Haarlem er alles aan om haar bewoners en bezoekers te verrassen. De Haarlemse horeca groeit in omvang en in diversiteit. Diverse restaurants aan de Turfmarkt, DeDakkas, het sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine en de terrassen aan het water zijn daar het levende bewijs van.

 

Haarlem heeft twee treinstations, die vanuit de buurt prima te bereiken zijn met zowel het openbaar vervoer als de fiets.

 

VOORWAARDEN
De toewijzing dient als volgt plaats te vinden:
– Toewijzing als eerste aan kopers die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in het rozenprieel in Haarlem achterlaten.
– Indien er geen kopers uit deze categorie zijn, kan toewijzing plaatsvinden aan kopers die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in Haarlem achterlaten.
– Indien er geen kopers uit deze categorie zijn, kan toewijzing plaatsvinden aan kopers die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in Zuid-Kennemerland achterlaten.
– Indien er geen kopers uit deze categorie zijn, kan toewijzing plaatsvinden aan kopers die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in Nederland achterlaten.

In alle andere gevallen dient de toewijzing eerst plaats te vinden aan scheefwoners. Indien er geen kandidaten zijn die een sociale huurwoning achterlaten, dan vervallen de toewijzingscriteria.

 

INSCHRIJVING
De inschrijvingsperiode bedraagt 12 weken en start op 21 juli 2023 en eindigt op 13 oktober 2023.
Het inschrijvingsformulier is te verkrijgen via de verkopend makelaar.
Alleen inschrijvingen die volledig zijn ingevuld met de benodigde documenten zijn aangeleverd en binnen de gestelde termijn aangeleverd zijn per email of op kantoor zijn afgegeven worden in behandeling genomen.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

Vraag het inschrijfformulier op

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status in verkoop
Plaats Haarlem
Type woningen appartementen
Ontwikkelaar De Raad Bouw
Bouwbedrijf De Raad Bouw
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.