HogeHuys

Schrijf u in op www.hogehuyshaarlem.nl

 

 

Over HogeHuys

Aan de rand van het Haarlemse stadshart worden 7 moderne en zeer luxe uitgevoerde appartementen en 1 penthouse ontwikkeld. Gelegen aan het begin van de Pijlslaan vlakbij de kruising met de Leidsevaart. Aan de andere zijde van de Leidsevaart ligt de geliefde Koninginnebuurt en Bosch en Vaart met veel groen, statige herenhuizen en het oudste stadsbos van Nederland “de Hout”.

 

penthouse Haarlempremium appartement

 

Informatie
De luxe appartementen zijn gelegen in twee gebouwen die in hoogte en detaillering verschillen en tegelijkertijd een mooie eenheid vormen. U draait vanaf de Pijlslaan zo de inpandige parkeergarage in en loopt u direct naar uw appartement of neemt de lift naar uw etage. Aan de achterzijde (op het zuiden gelegen) geniet u van de zon en het licht. De woningen op de eerste verdieping hebben een eigen tuin, het appartement op de begane grond krijgt een patio en een balkon en alle andere appartementen hebben ook een balkon. Het Penthouse kijkt over alle omliggende bebouwing uit met in de verte de kathedraal Sint Bavo en de duinen.

 

HogeHuys onderscheidt zich door het hoogwaardige afwerkingsniveau van de appartementen. Waar u bij andere ontwikkelingen eerst zelf nog flink aan de slag moet hoeft u bij ons alleen maar aan verhuizen te denken. U kunt er zo in. Uiteraard kunt u, in overleg, de appartementen naar eigen idee en inzicht nog laten aanpassen qua indeling en afwerking. Onze interieurarchitect Gwen Hoopman kan u daarin begeleiden. Dan voelt u zich helemaal direct thuis.

 

Stracke vastgoedJRS makelaars
de beste makelaar van Haarlem

 

In de buurt
HogeHuys ligt dichtbij de in Haarlem zeer geliefde Koninginnebuurt en grenst bijna aan het stadscentrum van Haarlem. Het centrum ligt op loop- en fietsafstand. In de buurt zijn er ruim voldoende sportvoorzieningen te vinden zoals een gezellige tennisvereniging en een voetbalvereniging.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten op loopafstand te vinden in de Leidsevaartbuurt en nabij de Westergracht. Hier zijn onder andere een AH, Action en Aldi gevestigd.

 

beste makelaar Heemstde
huis kopen Haarlem

 

Duurzaamheid
Uiteraard staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij HogeHuys. De appartementen worden aardgasvrij en worden volledig geïsoleerd volgens de laatste norm. Het verwarmen gaat via een centrale warmtepompinstallatie en op het dak komen 30 PVT-panelen te liggen. Dit zijn hybride zonnepanelen die zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken. Deze duurzame manier voor het verwarmen draagt bij aan een beter klimaat.

 

Deze duurzame manier van verwarmen is daarnaast ook goed voor uw portemonnee, aangezien u geen kosten meer kwijt bent aan een hoge gasrekening.

 

aankoopmakelaar Haarlem

 

Planning
Start bouw staat gepland voor begin Q2 2023. De oplevering zal dan circa 14 maanden later zijn.

 

Toewijzing
Geïnteresseerden die zich in een vroegtijdig stadium hebben ingeschreven zullen een voorkeurpositie krijgen middels een pré sale. Schrijf u dus snel in op de projectwebsite als geïnteresseerde.

 

huis kopen in Haarlem

 

De makelaar
JRS makelaars is verantwoordelijk voor het verkoopproces en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verkopen van nieuwbouw. Zij kunnen u precies vertellen hoe het proces eruitziet en wat de te nemen stappen zijn. Mocht u een eigen woning hebben welke verkocht moet worden, dan komen zij graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Ook kunnen zij met u meedenken wanneer het beste moment is om uw woning op de markt te brengen.

 

 

Daarnaast kunnen zij u in contact brengen met een aan het project verbonden hypotheekadviseur. Zo bent u volledig op de hoogte van uw mogelijkheden voordat de daadwerkelijke verkoop begint.

 

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met JRS makelaars Haarlem.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten en de artist impressions zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Status verkocht
Plaats Haarlem
Type woningen appartementen
Woonoppervlakte71 m² - 118 m²
Ontwikkelaar Studio Strack / WJ Projects B.V.
Architect Kodde Architecten
Bouwbedrijf WJ Projects BV
Ik heb interesse in dit project
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.