Makelaar Heemstede en omgeving

Een professionele en persoonlijke service. Daar staat JRS makelaars in Heemstede en Aerdenhout al bijna 30 jaar om bekend. Dus bent u op zoek naar een goede aankoop- of verkoopmakelaar? Wij zijn de juiste partner voor u!

 

Huis kopen of verkopen in Heemstede

U wilt een huis kopen of verkopen? Dan kunt u in deze hectische huizenmarkt maar beter een deskundige makelaar in de arm nemen. Een makelaar die uw persoonlijke belangen en wensen voorop stelt. Die weet wat ú wilt. Bij JRS in Heemstede werken we met een klein team. We kennen de klanten en hun dossiers. Een prettige samenwerking staat bij ons voorop.

 

Groot netwerk

De makelaars van JRS weten wat er leeft en volgen continue de marktontwikkelingen in de regio Heemstede-Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld en Vogelenzang. Daarnaast werken ze intensief samen met collega’s van onze kantoren in Haarlem en Bloemendaal. We zijn dus een klein kantoor met een groot netwerk. Een prettig idee als u op zoek bent naar een woning, appartement of villa in de regio. En natuurlijk ook als u die wilt verkopen.

 

Bekwame makelaar in omgeving Heemstede

De ervaren verkoopmakelaars & aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen werkzaam in Heemstede, maar onderstaande plaatsen behoren ook tot het werkgebied van JRS makelaars.

  • Hoofddorp
  • Bennebroek
  • Hillegom
  • Bentveld
  • Vogelenzang

 

Kennismaken

Vakkennis, ervaring, een uitgebreid netwerk. Het is essentieel, maar toch blijft het makelaarsvak vooral ‘mensenwerk’. Daarom willen we graag met u kennismaken. Kom langs op ons kantoor in Heemstede, Zandvoortselaan 107/109. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak 023 529 29 29, heemstede@jrsmakelaars.nl.