Makelaar Haarlem

Heeft u uw oog laten vallen op uw toekomstige droomwoning? Of wilt u juist uw bestaande woning verkopen? Dan bent u vast op zoek naar een geschikte makelaar voor de verkoop of u bent op zoek naar een aankoopmakelaar. JRS makelaars uit Haarlem is dé makelaar voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis in Haarlem, Vijfhuizen, Spaarndam, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Velserbroek.  JRS makelaars is gevestigd midden in het centrum van Haarlem en heeft een uitstekende reputatie in de hele regio Kennemerland en staat o.a. voor deskundigheid, nauwkeurigheid en gedegen kennis van de lokale huizenmarkt. Kortom, dé makelaar van Haarlem en omstreken!

 

Makelaar Haarlem

JRS makelaars heeft twee makelaarskantoren, in Haarlem en Heemstede.  Vanuit het makelaarskantoor uit Haarlem bestrijkt JRS de hele Haarlemse markt; van hartje centrum, de Vijfhoek, het statige Bolwerkkwartier, het populaire Bos en Vaartgebied tot de buitenwijken rondom de stad. Woningen, stadsvilla’s maar ook appartementen en starterswoningen behoren tot het grote aanbod. De ervaren makelaars van JRS zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuwste aanbod.

 

Eerst een huis kopen of eerst uw huis verkopen?

Deze vraag krijgen wij vaak als makelaar en hier valt niet een eenduidig antwoord op te geven. Dit is namelijk heel erg afhankelijk van de markt, maar ook van uw situatie. Wilt u voor zekerheid gaan, dan is eerst het verkopen van uw huidige woning de juiste keuze. U weet dan namelijk precies wat u laten kunt uitgeven aan een nieuwe woning. Het nadeel is echter dat u twee kee moet verhuizen en in de tussen tijd wellicht moet huren. Onze makelaars denken graag met u mee.

 

Ervaren makelaar in regio Haarlem

JRS makelaars is het enige kantoor in de regio waar u terecht kan voor alles facetten van het onroerend goed.

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Taxateur
  • Bedrijfs Onroerend Goed taxateur
  • Bedrijfsmakelaar
  • Nieuwbouwmakelaar
  • Beleggingsportefeuille

 

Makelaarskantoor Haarlem

Spreekt een persoonlijke en professionele werkwijze u aan? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons makelaarskantoor in Haarlem bereiken op:

JRS makelaars Haarlem
Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
T 023 531 95 40
haarlem@jrsmakelaars.nl

 

ik wil contact
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.