Makelaar Haarlem en omgeving

Heeft u uw oog laten vallen op uw toekomstige droomwoning? Of wilt u juist uw bestaande woning verkopen? Dan bent u vast op zoek naar een geschikte aan- of verkoopmakelaar. JRS makelaars uit Haarlem is dé makelaar voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis in Haarlem, Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlemmerliede of Amsterdam. JRS makelaars is sinds 1987 gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, voorheen op de hoek Van Eedenstraat/Tempelierstraat, sindskort op de hoek Kruisweg/Parklaan en heeft een uitstekende reputatie in de hele regio Kennemerland. JRS makelaars staat o.a. voor deskundigheid, nauwkeurigheid en gedegen kennis van de lokale huizenmarkt. Kortom, dé makelaar van Haarlem en omstreken!

 

Haarlem & omgeving

JRS makelaars heeft drie makelaarskantoren, in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Vanuit het makelaarskantoor uit Haarlem bestrijkt JRS de hele Haarlemse markt; van hartje centrum, de Vijfhoek, het statige Bolwerkkwartier, het populaire Bos en Vaartgebied tot de buitenwijken rondom de stad. Woningen, stadsvilla’s maar ook appartementen en starterswoningen behoren tot het grote aanbod. De ervaren makelaars van JRS zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit Haarlem,Vijfhuizen, Spaarndam, Amsterdam en Haarlemmerliede.

 

Commercieel Vastgoed

U kunt niet alleen terecht bij JRS bedrijfsmakelaars Haarlem voor de aankoop of verkoop van uw huis. Ook voor commercieel vastgoed bent u hier bij het juiste adres. Ons team bestaat uit professionele vastgoedadviseurs, ervaren specialisten en enthousiaste commerciële talenten. Van kantoorpanden, winkels to bedrijfsobjecten. Met de gecertificeerde BOG specialisten van JRS bedrijfsmakelaars bent u verzekerd van een gedegen advies.

 

Ervaren makelaar in regio Haarlem

De nr. 1 verkoop- en aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen actief in Haarlem maar zijn o.a. ook werkzaam in:

  • Vijfhuizen
  • Spaarndam
  • Haarlemmerliede
  • Amsterdam

 

Makelaarskantoor Haarlem

Spreekt een persoonlijke en professionele werkwijze u aan? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons makelaarskantoor in Haarlem bereiken op:

JRS makelaars Haarlem
Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
T 023 531 95 40
haarlem@jrsmakelaars.nl