Huis verkopen omgeving Haarlem

U wilt uw woning in regio Haarlem verkopen? Dat begint met het kiezen van de juiste verkoopmakelaar. U wilt uiteraard een ervaren makelaar die de woningmarkt in Haarlem als geen ander kent, die uw huis goed kan presenteren en scherp durft te onderhandelen. Dan moet u bij JRS makelaars zijn.

 

Verkoopmakelaar

De verkoopbegeleiding van JRS makelaars begint met een kennismakingsgesprek met één van onze gecertificeerde verkoopmakelaars bij u thuis. Na de opname van uw woning bespreken we de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie. De gekozen strategie blijven we tijdens het proces evalueren. Het doel is altijd: een maximale opbrengt voor u.

 

Presentatie

Voor een succesvolle verkoop van uw huis is de presentatie op internet een belangrijk onderdeel. JRS makelaars zorgt voor het maken van professionele foto’s en plaatsen die vervolgens op Funda en op de website van JRS. Ook verzorgen we een professionele brochure met aanvullende informatie voor koopgegadigden.

 

Verkoop van A tot Z

Kiest u voor JRS, dan nemen we u alle zorg uit handen. We regelen de bezichtigingen, bellen gegadigden na, voeren de onderhandelingen en stellen het koopcontract op. We zijn ook aanwezig bij de inspectie en bij de overdracht bij de notaris.

 

Verkoopmakelaar regio Haarlem

De professionele verkoopmakelaars van JRS zijn niet alleen actief in Haarlem maar zijn o.a. ook werkzaam in Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlemmerliede en Amsterdam.

 

Helder tarief

De tarieven die wij hanteren zijn helder en altijd gebaseerd op resultaat. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.