Makelaar Heemstede

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw huis in Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld of Vogelenzang? De ervaren verkoopmakelaars van JRS zijn u graag van dienst. We kennen de huizenmarkt rondom Heemstede als geen ander en staan bekend als goede onderhandelaars. Bovendien maken we veel werk van de presentatie van uw woning op internet.

 

Verkoopbegeleiding

De verkoopbegeleiding van JRS makelaars begint met een kennismakingsgesprek bij u thuis. Eén van onze gecertificeerde verkoopmakelaars taxeert uw woning en doet een voorstel voor de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie. Gaat u akkoord? Dan gaan we samen het verkoopproces in, met als uitgangspunt: het maximale resultaat voor u!

 

Funda

Een succesvolle verkoop van uw huis of villa begint bij een goede presentatie. JRS makelaars zorgt voor het maken van professionele foto’s en plaatst die vervolgens op Funda en op de eigen website. Ook verzorgen we een goede brochure met aanvullende informatie voor koopgegadigden.

 

Verkoop

Kiest u voor JRS, dan nemen we u alle zorg uit handen. We regelen de bezichtigingen, bellen koopgegadigden na, voeren de onderhandelingen en stellen het koopcontract op. We zijn uiteraard ook bij de inspectie van de woning en bij de notariële overdracht.

 

Beste makelaar Heemstede

De zeer ervaren ervaren verkoopmakelaars van JRS zijn niet alleen actief in Heemstede maar zijn ook werkzaam in:

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Heemstede dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Kosten

De tarieven die wij hanteren zijn helder en altijd gebaseerd op resultaat. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.