verkoopmakelaar Haarlem

Huis verkopen Haarlem

U bent toe aan de volgende stap! U wilt groter wonen, of kleiner of misschien wel groener en rustiger. Kortom uw huidige woning in Haarlem moet worden verkocht. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waarde-indicatie en om uw wensen te inventariseren. Dit werken wij uit in een helder verkoopadvies met daarin onze aanpak en waarom wij denken de beste makelaar van Haarlem te zijn, de waarde van de woning en onze kosten om uw huis te verkopen. Kortom waarom u voor JRS makelaars moet kiezen als verkoopmakelaar in Haarlem en omgeving.

 

Beste makelaar Haarlem

Het begint met het kiezen van een makelaar. Wie is voor u de beste makelaar in Haarlem voor de verkoop van uw woning? En wat is de definitie van de beste makelaar? Is dit de goedkoopste of degene met de hoogste beoordelingen of degene die een aantal tips heeft waardoor de woning meer gaat opbrengen. Dit zal voor iedereen anders kunnen zijn. Bij JRS makelaars begint het met een kennismakingsgesprek om uw wensen het inventariseren zodat wij onze dienstverlening naar uw wens kunnen aanpassen.

 

Maximale opbrengst

Uw huis verkopen in Haarlem lijkt makkelijk gezien de overspannen markt. Er is veel vraag en weinig aanbod.

Maar ons uiteindelijke doel is, om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Dit zal een combinatie zijn tussen een hoge opbrengst maar ook tegen acceptabele voorwaarden.

Een goede presentatie op internet is hiervan het belangrijkste onderdeel. Soms krijgt u de opdracht van onze makelaars om een muur te schilderen of om bepaalde zaken in een tijdelijke opslag onder te brengen. Wij krijgen namelijk maar één kans om een eerste indruk te maken.

Onze makelaars hebben diverse verkooptrainingen gevolgd om tijdens de bezichtigingen de kandidaten niet alleen rond te leiden, maar ook om uw woning echt te verkopen.

Daarnaast zijn de verkoopmakelaars door de jarenlange ervaring in en om Haarlem goede onderhandelaars en gaan zij altijd voor het maximale.

 

Full service dienstverlening

Kiest u voor JRS, dan nemen we u alle zorg uit handen. Een huis verkopen is namelijk al stresvol genoeg. Wij zorgen voor een strakke presentatie, plannen de bezichtigingen, bellen gegadigden na, voeren de onderhandelingen en stellen het koopcontract op. We zijn ook aanwezig bij de inspectie en bij de overdracht bij de notaris.

 

Werkgebied JRS makelaars

De professionele makelaars van JRS zijn niet alleen actief in Haarlem maar zijn o.a. ook werkzaam in Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Bennebroek, Bloemendaal, Vijfhuizen, Spaarndam, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, IJmuiden, Velserbroek, Hoofddorp en Amsterdam.

 

Kosten huis verkopen

De tarieven die wij hanteren zijn helder en zonder verrassingen. Dit kan een vast tarief zijn, een percentage over de verkoopprijs of een scherp tarief met een bonuscomponent. De meeste mensen vinden de kosten om hun huis te verkopen een belangrijk aspect. Wij zouden zeggen wat brengt het op. Misschien is JRS makelaars duurder dan een andere makelaar, maar door de gehanteerde kennis en strategie is de opbrengt vele malen hoger.

Mocht u ook op zoek zijn naar een aankoopmakelaar in Haarlem dan doen wij u graag een combinatievoorstel.

We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.