verkoopmakelaar Bloemendaal

Een succesvolle verkoop van uw woning begint met het kiezen van de juiste verkoopmakelaar. Zoekt u een ervaren makelaar die de woningmarkt in Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velsen- Zuid, en Driehuis als geen ander kent? Die uw huis goed kan presenteren? En die scherp durft te onderhandelen? Kies dan voor JRS makelaars.

 

Verkoopbegeleiding

Eén van onze gecertificeerde verkoopmakelaars komt voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. De makelaar taxeert uw woning, bespreekt de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie. Gaat u akkoord met de vraagprijs en de strategie, dan gaat JRS voor aan de slag. Tijdens het verkoopproces blijven we de strategie evalueren. Het doel is immers, maximale opbrengt!

 

Professionele presentatie

Een goede presentatie van uw huis op internet is van groot belang. Daarom zorgt JRS makelaars voor het maken van professionele foto’s. We presenteren uw woning uitgebreid op Funda en op onze eigen website. Voor koopgegadigden verzorgen we ook een aansprekende brochure met aanvullende informatie.

 

Van bezichtiging tot koopcontract

De verkoopmakelaar van JRS neemt u alle zorg uit handen. We regelen de bezichtigingen, bellen geïnteresseerden na, voeren de onderhandelingen en stellen het koopcontract op. Uiteraard zijn we ook bij de inspectie van de woning en bij de notaris aanwezig.

 

Tarieven en resultaat

We werken met heldere tarieven die altijd zijn gebaseerd op resultaat. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.