Huis kopen omgeving Heemstede

U zoekt een huis of villa in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld of Vogelenzang? Bij JRS makelaars bent u aan het juiste adres. We staan voor een persoonlijke en professionele aanpak. Wij luisteren goed naar uw woonwensen, begeleiden u actief in het aankoopproces en zijn er ook voor u, nádat het koopcontract is getekend. Maar er zijn meer redenen om voor een JRS aankoopmakelaar te kiezen.

 

Eerder dan Funda

JRS makelaars gaat uw droomwoning in Heemstede Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld of Vogelenzang voor u vinden. Sterker nog, misschien weten wij dat huis al te staan. Misschien weten wij ook dat dit huis binnenkort op de markt komt. Door onze nauwe samenwerking met andere makelaars in de regio weten wij namelijk al dat een huis te koop komt te staan, lang voordat de woning op Funda staat.

 

Begeleiding op maat

JRS makelaars heeft een uiteenlopend klantenbestand. De één wil een intensieve begeleiding, de ander juist zo min mogelijk. Daarom bieden wij begeleiding op maat. Bij totale aankoopbegeleiding regelen we de aankoop van begin tot eind. We zoeken huizen die aan uw wensen voldoen, regelen bezichtigingen, stellen de waarde van het pand vast, voeren de onderhandelingen, controleren de koopakte en gaan mee naar de notaris. Bij een gedeeltelijke aankoopbegeleiding adviseren wij u alleen in zaken waar u behoefte aan heeft. Dit kan zijn juridisch advies, bouwtechnisch advies, of advies bij onderhandelingen. U bepaalt!

 

Aankoopmakelaar regio Heemstede

De bekwame aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen actief in Heemstede maar rekenen ook Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld en Vogelenzang tot hun werkgebied.

 

Heldere tarieven

U krijgt bij ons een vaste aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die uw dossier goed kent. Onze tarieven zijn helder en gebaseerd op resultaat. Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.