Huis kopen omgeving Haarlem

Bent u op zoek naar een droomhuis in Haarlem? Die kunnen wij voor u vinden. JRS makelaars heeft met bijna dertig jaar ervaring een groot netwerk opgebouwd in de stad. We werken samen met diverse makelaars uit de regio, waardoor wij eerder beschikken over het woningaanbod dan bijvoorbeeld Funda. Dit betekent dat u sneller kunt bezichtigen dan veel anderen.

 

Huis kopen Haarlem?

Wij weten waar de huizen te koop staan in Haarlem, maar kunnen natuurlijk meer voor u betekenen. Door onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Haarlem, Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlemmerliede en Amsterdam kunnen wij heel nauwkeurig een waardevaststelling doen. Wat is het pand nu echt waard? Op hoeveel verbouwingskosten moet u rekenen? We zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

Begeleiding op maat

JRS makelaars biedt begeleiding op maat. U bepaalt zelf welke begeleiding u van ons nodig heeft. Bij totale aankoopbegeleiding regelen we de aankoop van begin tot eind. We zoeken huizen die aan uw wensen voldoen, regelen bezichtigingen, voeren de onderhandelingen, controleren de koopakte op en gaan mee naar de notaris. Bij een gedeeltelijke aankoopbegeleiding adviseren wij u alleen in zaken waar u behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld juridisch advies, bouwtechnisch advies, of advies bij onderhandelingen. Wat u ook kiest, onze tarieven zijn helder en gebaseerd op resultaat.

 

Aankoopmakelaar omgeving Haarlem

De ervaren aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen actief in Haarlem maar zijn o.a. ook werkzaam in Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlemmerliede en Amsterdam.

 

Vaste aankoopmakelaar

Bij JRS makelaars krijgt u een vaste aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die uw dossier goed kent. Spreekt onze persoonlijke en professionele werkwijze u aan? Neem dan contact op via het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of schrijf u in bij JRS en ontvang altijd als eerste ons aanbod per e-mail.