Huis kopen omgeving Bloemendaal

Wonen in Bloemendaal betekent wonen tussen stad en strand. En wie wil dat nu niet? JRS makelaars is er al bijna dertig jaar actief. Net als in buurgemeente Zandvoort, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velsen- Zuid en Driehuis. Of u nu een huis, villa of appartement wilt kopen? Wij weten waar de mooiste woningen te koop staan.

 

Professionele service

Een JRS makelaar is een makelaar die goed naar u luistert en bovendien een groot netwerk heeft. Door onze kennis van de woningmarkt in Bloemendaal kunnen wij heel nauwkeurig een waardevaststelling doen. Wat is een pand nu écht waard? We voeren desgewenst de onderhandelingen voor u. Tot op het scherp van de snede. Bovendien zijn we er ook voor u, nádat het koopcontract is getekend.

 

U bepaalt!

Klanten bepalen graag zelf in welke mate ze begeleiding van ons nodig hebben. Daarom biedt JRS makelaars begeleiding op maat. Wilt u dat we de aankoop van a tot z regelen? Dan kiest u voor de totale aankoopbegeleiding, van bezichtigingen tot aan de notaris staan we u ter zijde. Bij een gedeeltelijke aankoopbegeleiding adviseren wij u alleen in zaken waar u behoefte aan heeft. Dit kan bestaan uit juridisch advies, bouwtechnisch advies, of advies bij onderhandelingen. Onze tarieven zijn helder en gebaseerd op resultaat.

 

Eén aankoopmakelaar

Bij JRS makelaars hoeft u nooit twee keer iets uit te leggen, nooit twee keer iets te vragen. U krijgt één vaste aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die uw dossier goed kent. Spreekt onze persoonlijke en professionele werkwijze u aan? Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Aankoopmakelaar Bloemendaal en omgeving

De professionele aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen werkzaam in Bloemendaal maar rekenen ook Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velsen- Zuid en Driehuis.

 

Aanbod

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod in van JRS makelaars? Schrijf u dan in en ontvang als eerste ons aanbod per e-mail.