JRS makelaars

Pssstt…
Dit zijn onze verborgen parels

Exclusieve buitenkans

Soms komt er een onweerstaanbare en adembenemende buitenkans langs. Een uniek woonobject, op een unieke locatie in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld. Voor een select gezelschap presenteren wij deze bijzondere parels uit onze portefeuille.

 

Exclusief wonen vraagt om exclusieve begeleiding. Onze jarenlange ervaring als betrouwbare makelaars, ook voor het hogere segment, sluit naadloos aan. Discretie verplicht? Vanzelfsprekend. Uitsluitend serieuze gegadigden? Dat spreekt voor zich. Stille verkoop? Dat kan zeker.

 

Heeft u interesse als mogelijke nieuwe bewoner? Of bent u als eigenaar van een luxe en unieke (stads)villa, landgoed of penthouse op zoek naar een makelaar met de juiste reputatie? Welkom bij JRS makelaars.

 

We horen graag van u.

Nog slechts 1 te koop! Residence Chapeau

Residence Chapeau! Wonen op sterrenniveau ***

In het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht over de dorpsvijver worden 4 luxe nieuw te bouwen appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. Heiko Hulsker is de architect die dit fraaie gebouw heeft ontworpen.  De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 107 m2 – 203 m2. Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en een lift brengt u direct in uw appartement.

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants, winkelstraatje om de hoek met een diversiteit aan kwaliteitswinkels.  Stationnetje Bloemendaal is op ca. 3 minuten loopafstand.
Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem, Amsterdam  en Schiphol bereikt u binnen een half uur. Wonen in Bloemendaal betekend strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!
* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend.

 

Nog slechts 1 appartement te koop

  • Begane grond
  • Circa 122 m2 woonoppervlak
  • 66 m2 gebouw gebonden buitenruimte (terras)
  • Parkeren in de ondergelegen parkeergarage
  • Prijs € 1.025.000,- v.o.n.
  • Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek