Een goed en eerlijk plan, een duidelijke verkoopstrategie en een fijne communicatie.

Bij JRS Makelaars zijn we er voor jou om de best mogelijke verkoopprijs voor je woning te realiseren. Onze ervaren makelaars werken op een innovatieve en klantgerichte manier, ongeacht of je een studio, appartement, eengezinswoning of villa wilt verkopen.

 

Bij JRS Makelaars staat jouw tevredenheid voorop. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en doelstellingen, en gebruiken geavanceerde data-analyse en creatieve benaderingen om je woning te optimaliseren voor potentiële kopers. Gedurende het gehele verkoopproces, staan onze enthousiaste, flexibele, en betrokken makelaars aan jouw zijde.

 

We begrijpen dat vertrouwen verdiend wordt door bewezen resultaten. Ons succes is nauw verbonden met het jouwe. Of je nu overweegt om je huis te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je woning, aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Bij JRS Makelaars hanteren we een transparante aanpak wat betreft kosten. Aangezien elke woning uniek is, stellen we onze kosten op maat voor jou samen. Deze kosten omvatten de initiële investeringen, zoals fotografie, videografie, woningmetingen, mogelijke advertentiekosten, artistieke impressies en verkoopinrichting. Onze courtage is afhankelijk van de aantrekkelijkheid van jouw woning op de markt, en we bieden jou de keuze tussen een percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. We staan klaar om te bespreken wat JRS Makelaars voor jou kan betekenen.

 

Onze toegevoegde waarde

 

Stappenplan woning verkopen

 

Kennismaking

Het begint met een kennismaking met jouw als persoon en uiteraard komen wij ook om de woning te inspecteren. Graag horen wij jouw verhaal en waarom je wilt verhuizen en wat je toekomstplannen zijn. Maar ook wat de voordelen zijn van jouw woning en wat je wensen en verwachtingen zijn. Op deze wijze kunnen wij een persoonlijk verkoopplan opstellen met daarin de beste verkoopstrategie, de voordelen van onze dienstverlening en een eerlijk en goed onderbouwde waarde van jouw woning.

 

Voorbereiding

Wij mogen jouw woning gaan verkopen en gaan voor het beste resultaat. Een fraaie presentatie is hierbij van essentieel belang. Samen zorgen wij ervoor dat de woning verkoop klaar is en doen dit eventueel in samenwerking met een styliste en verzorgen professionele foto’s en video’s.

Wij doen vooronderzoek naar de woning en vragen onder andere, omgevingsvergunningen, funderingsrapporten en bouwtekeningen op en doen onderzoek naar de publiekrechtelijke beperkingen en de privaatrechtelijke aspecten.

 

Verkoop

De deur open doen en iemand rondleiden kan iedereen. Maar om het beste resultaat te behalen is meer nodig. Onze makelaars nemen ruim te tijd om de kandidaten rond te leiden, want iedere bezichtiging is een verkoopkans. Dit doen ze op een natuurlijke wijze waarin de voordelen van jouw woning nog eens benadrukt worden, maar ze denken ook graag mee in oplossingen als bepaalde zaken niet aan de behoefte van de kandidaat koper voldoet.

Onze makelaars zijn deal-makers!

 

Afhandeling

Als jouw woning is verkocht dan dienen de gemaakte afspraken te worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Dit doen wij als verkopende partij en wij zullen deze overeenkomst gezamenlijk doornemen zodat u goed begrijpt wat u tekent. Voor ons dagelijkse kost, maar voor jou een spannend en bijzonder moment en daar zijn wij ons zeker van bewust. Nu is het een zaak van wachten totdat de kopende partij de financiering rond heeft.

 

Overdracht

Enkele weken voor de overdracht ontvangen wij van de notaris de nota van afrekening en het concept van de leveringsakte. Deze zullen wij zorgvuldig controleren en eventuele vragen beantwoorden. Voorafgaand aan de overdracht zal er een inspectie plaats vinden om tot kijken of de woning zich in de staat bevind zoals afgesproken en dan zullen de meterstanden worden opgenomen. Daarna gaan wij naar de notaris om de leveringsakte te ondertekenen en dan kunnen de sleutels overhandigd worden aan de nieuwe eigenaar.

 

Gratis kennismaking!

 

Spreekt onze aanpak jou aan? We zetten onze kennis, kwaliteit en enthousiasme graag in voor de succesvolle verkoop van jouw woning. Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

ik wil mijn woning verkopen

 

Terug naar overzicht
Verkopen
“Geen enkel huis is hetzelfde, onze aanpak dus ook niet. Altijd een op maat gemaakt marketingplan om het beste resultaat te behalen.”
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.