Het bord mag in de tuin!

Zoekt u een makelaar om de verkoop van uw woning te begeleiden? Dan bent u bij ons echt aan het juiste adres. Kiezen voor JRS makelaars, is kiezen voor kwaliteit.

 

 

Hoe verloopt het verkoopproces?

Woning bekijken en kennismaken

Natuurlijk willen we weten om welke woning het gaat. We kijken o.a. naar de ligging en locatie, het oppervlak en de staat van onderhoud, het aantal kamers en het bouwjaar. Wij vragen, u vertelt. Gaat het over onze service, dan werkt het andersom. U vraagt, wij vertellen. Zo krijgen we samen het plaatje compleet. Op basis hiervan stellen we een verkoopadvies op. Met de vraagprijs, de aanpak, de verwachte opbrengst en onze kosten (courtage).

 

 

Uw eigen JRS makelaar

Heeft u voor ons gekozen? Dan krijgt u uw eigen makelaar toegewezen, ondersteund door onze binnendienst. We stellen de definitieve vraagprijs vast én geven invulling aan de verkoopstrategie. Hoe maken we een succes van de verkoop van uw woning? Een van de voorwaarden is dat u zelf zo weinig mogelijk hoeft te doen. Daar heeft u ons voor!

 

 

Wat u verder van ons mag verwachten:

 

Spreekt onze aanpak u aan? We zetten onze kennis, kwaliteit en enthousiasme graag in voor de succesvolle verkoop van uw woning. Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

 

 

ik wil mijn woning verkopen ik wil commercieel vastgoed verkopen

Terug naar overzicht
Verkopen
Fijn om de verkoop aan professionals over te laten