JRS makelaars

Professionele verhuurbegeleiding

Overweegt u uw woning, of een deel ervan, te verhuren? Maar heeft u geen zin in het gedoe dat daarbij komt kijken? Daar heeft u ons voor. Onze ervaren verhuurmakelaars kennen de regionale markt door en door én weten goed wat de voordelen en aandachtspunten zijn bij verhuur. Hoe een professionele huurovereenkomst eruit ziet en wat een realistische huurprijs is (al dan niet met borg of inkomenseisen). Dat scheelt u niet alleen veel tijd, maar ook veel moeite én ongewenste risico’s.

 

 

Wat doet een verhuurmakelaar?

Eigenlijk hebben onze taken veel overeenkomsten met de verkoop van een woning, maar in uw geval gaat het om verhuur. Natuurlijk beginnen we met een kennismakingsgesprek, waarbij we u beter leren kennen én de te verhuren woonruimte goed willen bekijken. Op basis daarvan stellen we een verhuuradvies op. Wat daarin staat? Zaken als de huurprijs, de huurcondities, de verwachte opbrengst en de verhuurstrategie. We nemen samen door hoe wij de verhuur van uw woning aanpakken. Van foto’s en presentatie op Funda en onze website tot begeleiding bij bezichtigingen en oplevering van de woning.

 

 

Professioneel verhuurbeheer

We kunnen u nog verder ontzorgen, door ook het beheer van de verhuurde woning te verzorgen. Dat houdt in dat het contact met de huurder over het huurcontract via ons kantoor verloopt. Dus zaken als huurincasso, contact bij eventuele betalingsproblemen, het versturen van aanmaningen, vragen over het huurcontract, het verlengen of opzeggen van het huurcontract kunt u met een gerust hart aan ons overdragen. Dat is een hele zorg minder.

 

 

ik wil een verhuurmakelaar Terug naar overzicht