JRS makelaars

Huren kan natuurlijk ook

Wilt u een woning huren in de regio Zuid-Kennemerland? Met grote regelmaat hebben we huurwoningen en appartementen in ons aanbod. We hoeven u niet uit te leggen dat die in onze regio zó weg zijn.

 

 

Eerlijke huurovereenkomst

Bij woninghuur kunt u als huurder te maken krijgen met lastige vraagstukken en onderdelen uit het huurcontract die voor u misschien abracadabra zijn. Laten wij daar nou in gespecialiseerd zijn… Wij kennen de woningmarkt door en door, weten waar we op moeten letten, wat de do’s en don’ts zijn, wat een realistische huurprijs is en hoe een eerlijke huurovereenkomst eruit ziet.

 

 

Duidelijke zoekopdracht

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met een zoekopdracht. Dan helpen we u de juiste huurwoning te vinden. Scannen we de markt, gaan we mee op bezichtiging, voeren we gesprekken met de verhurende partij en controleren we de huurovereenkomst. En natuurlijk praten we ‘gewoon Nederlands’ met u. Dat vakjargon bewaren we wel voor professionals in de verhuurmarkt.

Kortom: we helpen u graag aan een huurwoning, ook als het gaat om een tijdelijke woonruimte. In een krappe markt kunnen wij natuurlijk geen wonderen verrichten (al zouden we dat graag willen), maar wel uw kansen vergroten.

 

 

ik wil een woonruimte huren ik wil een bedrijfsruimte huren

Terug naar overzicht