JRS makelaars

Een aankoopmakelaar. Daarom!

Is het nog steeds niet gelukt om een geschikte woning te vinden? Schakel ons dan nu als aankoopmakelaar in!

Veel mensen denk dit zelf te kunnen, maar waarom geen professionele begeleiding bij de grootste aankoop in uw leven. Want heeft u verstand van zakelijke rechten, erfdienstbaarheden, houtworm, funderingen, onderhandelen en de verschillende biedsystemen? Onze makelaars wel.

Kortom: wilt u de kans op de aankoop van uw droomwoning vergroten? Wij treden graag op als uw aankoopmakelaar.

 

Ons werkgebied 

Wij beschikken over 2 kantoren in de regio Zuid-Kennemerland. Vanuit ons kantoor in Haarlem treden wij op als aankoopmakelaar in Haarlem, Velserbroek, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Driehuis en IJmuiden.

Vanuit ons kantoor in Heemstede treden wij op als aankoopmakelaar in Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek, Zandvoort en Hoofddorp.

Heeft u interesse in verschillende steden of dorpen dan is dit uiteraard geen probleem.

Zoekt u een makelaar om uw woning te verkopen ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt bij ons altijd korting als wij zowel uw aankoopmakelaar als uw verkoopmakelaar mogen zijn.

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Eerst plannen wij een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en om onze werkwijze uit te leggen. 

Als u van onze dienstverlening gebruik wilt maken, dan zullen wij de gemaakte afspraken inclusief onze courtage vast leggen in een opdracht tot dienstverlening. Wij werken altijd op basis van no cure no pay en u betaald ons pas bij de notaris als wij werkelijk een woning voor u hebben aangekocht.

U ontvangt een inlog voor ons slimme online zoekprogramma Copaan.

 

Uw zoekwensen kunt u invullen in 3 categorieën, Absolute voorwaarde, Dit wil ik graag en Dit zou mooi zijn. Na dit gedaan te hebben ontvangt u bij elk nieuw huis wat wordt aangemeld en aan uw gestelde wensen voldoet, direct een notificatie in uw email zodat u nooit meer te laat bent om een bezichtiging in te plannen.

Wij zullen samen een keer door de wensen lopen zodat wij gericht en efficiënt voor u kunnen zoeken. Vervolgens kunt u aangeven of er een aankoopbezichtiging ingepland kan worden.

 

Wat kan u van ons verwachten.

 

 

 

Wat doen wij verder.

 

De afronding.

 

Wat is het voordeel van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan u tijd en geld besparen, door snel te handelen en u niet te veel te laten betalen!

 

Waarom JRS makelaars?

ik wil een aankoop­makelaar Terug naar overzicht