JRS makelaars

Een aankoopmakelaar. Daarom!

Waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen?

Veel mensen denk dit zelf te kunnen, maar waarom geen professionele begeleiding bij de grootste aankoop in je leven. Want heb jij verstand van zakelijke rechten, erfdienstbaarheden, houtworm, funderingen, onderhandelen en de verschillende biedsystemen? Onze makelaars wel.

Kortom: wil je de kans op de aankoop van jouw droomwoning vergroten en niet een kat in de zak kopen! Wij treden graag op als jouw aankoopmakelaar.

 

Ons werkgebied 

Wij beschikken over 2 kantoren in de regio Zuid-Kennemerland. Vanuit ons kantoor in Haarlem treden wij op als aankoopmakelaar in Haarlem, Velserbroek, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Driehuis en IJmuiden.

Vanuit ons kantoor in Heemstede treden wij op als aankoopmakelaar in Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek, Zandvoort en Hoofddorp.

Heeft u interesse in verschillende steden of dorpen dan is dit uiteraard geen probleem.

Zoek je een makelaar om uw woning te verkopen ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Eerst plannen wij een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en om onze werkwijze uit te leggen. 

Als je van onze dienstverlening gebruik wilt maken, dan zullen wij de gemaakte afspraken inclusief onze courtage vast leggen in een opdracht tot dienstverlening. Wij werken altijd op basis van no cure no pay en je betaald ons pas bij de notaris als wij werkelijk een woning voor u hebben aangekocht.

U ontvangt een inlog voor ons slimme online zoekprogramma Copaan.

 

Jouw zoekwensen kun je invullen in 3 categorieën, Absolute voorwaarde, Dit wil ik graag en Dit zou mooi zijn. Na dit gedaan te hebben ontvang je bij elk nieuw huis wat wordt aangemeld en aan jouw gestelde wensen voldoet, direct een notificatie in uw email zodat je nooit meer te laat bent om een bezichtiging in te plannen.

Wij zullen samen een keer door de wensen lopen zodat wij gericht en efficiënt voor je kunnen zoeken. Vervolgens kan je  aangeven of er een aankoopbezichtiging ingepland kan worden.

 

Wat kan je van ons verwachten.

 

 

 

Wat doen wij verder.

 

De afronding.

 

Wat is het voordeel van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je tijd en geld besparen, door snel te handelen en je niet te veel te laten betalen!

 

Waarom JRS makelaars?

ik wil een aankoop­makelaar Terug naar overzicht