Haarlem – Nieuwe Gracht 50

Uniek monumentaal object aan de mooiste gracht van Haarlem.

In totaal vier appartementen, waarvan drie appartementen aan de gracht en één appartement aan de achterzijde.
Momenteel zijn alle vier de appartementen verhuurd.

Huidige huursom ca. € 81.858,- per jaar.
Historische huursom ca. € 88.000,- per jaar.

De appartementen, in dit Rijksmonument, hebben aan de voorzijde een schitterend uitzicht op het centrum en de Grote Kerk en aan de achterzijde zicht op de binnentuin. De appartementen zijn volledig gerenoveerd en verkeren in uitstekende staat van onderhoud. De appartementen zijn kadastraal gesplist en beschikken allen over een eigen cv-installatie en nuts voorzieningen.

Woonoppervlakte Nieuwe Gracht 50 ca. 101 m² met tuin.
Woonoppervlakte Nieuwe Gracht 50-A ca. 83 m² met balkon.
Woonoppervlakte Nieuwe Gracht 50-B ca. 101 m².
Woonoppervlakte Tussenplaats 12 ca. 68 m² met tuin.

De ligging is zeer centraal op een prachtige plek midden in het historische stadshart van Haarlem. Op loopafstand van het bruisende centrum met winkels, supermarkten, restaurants, cafés, scholen, kinderopvang, musea en theaters. Tevens is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van het Kenaupark, het NS station en uitvalswegen richting de grote steden (o.a. naar Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en de luchthaven Schiphol). Op fietsafstand van de duinen en de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs€ 2.350.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Bouwjaar1885
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.