JRS makelaars

Kuipersweg ong
Haarlem

The art of doing business.

Het nieuwe Haarlem Business Center wordt de plek voor jouw onderneming. Op een toplocatie aan Het Spaarne bieden we multifunctionele en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimtes aan die je naar eigen inzicht kunt inrichten en gebruiken. Als werkruimte, opslag of kantoor. We hebben ruimte voor 126 bedrijven uit verschillende branches.

Het gebouw:
Op een unieke plek, direct grenzend aan Het Spaarne, komt een nieuw industrieel icoon. Een uniek pand met een geheel eigen karakter. Veel raampartijen, licht, uitzicht en uitstraling. Aan de doorgaande Waarderweg kunnen straks maar liefst 126 bedrijven uit verschillende branches zich vestigen. Door de veelzijdig inzetbare units ontstaat er vanzelf een versterkende werking tussen de bedrijven.

Duurzaamheid:
Impact maken als bedrijf en ons steentje bijdragen aan een schone wereld. Een duurzame huisvesting van uw bedrijf hoort daar ook bij. De bedrijfsunits worden volgens de laatste bouwbesluit eisen opgeleverd en beschikken dus over goed geïsoleerde HR++ beglazing, wanden en daken. Standaard uitgevoerd met een warmtepomp en ventilatie box. Optioneel uitgevoerd met zonnepanelen voor het opwekken van de energie. Zo kunnen de maandelijkse lasten voor energie geminimaliseerd worden en maakt u met uw bedrijf tegelijkertijd impact. In de parkeergarage komen laadpalen voor elektrische auto’s en een grote fietsenstalling.

KANTOORUNITS
De kantoorunits zijn gelegen op de bovenste verdieping met een fraai uitzicht over het Spaarne en over Haarlem. Tevens is op deze etage ook de horeca gevestigd, waardoor een goede lunch binnen handbereik is.
De kantoorunits zijn in verschillende metrages samen te stellen.

De units zijn naar eigen wens in te richten, maar een aantal zaken zijn standaard:
Goed geïsoleerd volgens de laatste bouwbesluit eisen;
Aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
Een vloerbelasting van 400 kg/m²;
Gevlinderde afgewerkte dekvloer;
Warmtepomp met vloerverwarming en topkoeling;
WTW ventilatie unit;
Meterkast met 25A/3 fase met 2 groepen 230V;
Elektriciteits- en watermeter;
Glasvezel- en kabelaansluiting;
Een afgedopte afvoer;
Unit nummering nabij toegangsdeur;
Zonnepanelen.

Optioneel
Buitenzonwering (elektrische screens)
De units worden volgens het bouwbesluit met kantoorfunctie opgeleverd.

Het opleveringsniveau is in overleg te bepalen.

De huurprijzen zullen nader bekend worden gemaakt.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs€ 1,-
StatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Kantoorruimte150 m2
Aantal verdiepingen1
Bouwjaar2023

Foto's