JRS makelaars

Kuipersweg ong
Haarlem

The art of doing business.

Het nieuwe Haarlem Business Center wordt de plek voor jouw onderneming. Op een toplocatie aan Het Spaarne bieden we multifunctionele en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimtes aan die je naar eigen inzicht kunt inrichten en gebruiken. Als werkruimte, opslag of kantoor. We hebben ruimte voor 126 bedrijven uit verschillende branches.

Het gebouw:
Op een unieke plek, direct grenzend aan Het Spaarne, komt een nieuw industrieel icoon. Een uniek pand met een geheel eigen karakter. Veel raampartijen, licht, uitzicht en uitstraling. Aan de doorgaande Waarderweg kunnen straks maar liefst 126 bedrijven uit verschillende branches zich vestigen. Door de veelzijdig inzetbare units ontstaat er vanzelf een versterkende werking tussen de bedrijven.

Duurzaamheid:
Impact maken als bedrijf en ons steentje bijdragen aan een schone wereld. Een duurzame huisvesting van uw bedrijf hoort daar ook bij. De bedrijfsunits worden volgens de laatste bouwbesluit eisen opgeleverd en beschikken dus over goed geïsoleerde HR++ beglazing, wanden en daken. Standaard uitgevoerd met een warmtepomp en ventilatie box. Optioneel uitgevoerd met zonnepanelen voor het opwekken van de energie. Zo kunnen de maandelijkse lasten voor energie geminimaliseerd worden en maakt u met uw bedrijf tegelijkertijd impact. In de parkeergarage komen laadpalen voor elektrische auto’s en een grote fietsenstalling.

UNITS MET OVERHEAD DEUR
De units met de overheaddeur zijn zeer veelzijdig en voor vele soorten bedrijven geschikt. Deze beschikken over circa 120 m² b.v.o. verdeeld over twee verdiepingen.

Meer ruimte nodig?
Meerdere units zijn ook samen te voegen, waardoor er één grote ruimte ontstaat. De begane grond is zeer geschikt voor opslag of als werkplaats en de verdieping is in te richten als kantoorruimte.

De units zijn naar eigen wens in te richten, maar een aantal zaken zijn standaard:
Elektrische overheaddeur (B x H = 2.80 x 3.50 meter) incl. 2 afstandsbedieningen;
Goed geïsoleerd volgens de laatste bouwbesluit eisen;
Aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
Een vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond;
Een vloerbelasting van 400 kg/m² op dekniveau en op de overige verdiepingen;
Gevlinderde afgewerkte betonvloer;
Houten dichte trap;
Warmtepomp met vloerverwarming en topkoeling;
Ventilatiebox;
Meterkast met 25A/3 fase met 2 groepen 230V en 1 groep krachtstroom 400V;
Elektriciteits- en watermeter;
Glasvezel- en kabelaansluiting;
Een afgedopte afvoer;
Unit nummering boven toegangsdeur.

Optioneel
WTW unit;
Entrosolvloer;
Zonnepanelen;
Buitenzonwering (elektrische screens).
De units worden volgens het bouwbesluit met industriefunctie opgeleverd.

De totale vloeroppervlakten variëren van 90 m2 tot 160 m2 (BVO’s). De koopsommen starten al vanaf € 199.500,- tot € 345.000,- VON te vermeerderen met BTW.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs€ 1,-
StatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Bouwjaar2023

Foto's