Haarlem – Kuipersweg 4G-06

Op een unieke plek, direct grenzend aan Het Spaarne, komt een nieuw industrieel icoon. Een uniek pand met een geheel eigen karakter. Veel raampartijen, licht, uitzicht en uitstraling. Aan de doorgaande Waarderweg kunnen straks maar liefst 126 bedrijven uit verschillende branches zich vestigen. Door de veelzijdig inzetbare units ontstaat er vanzelf een versterkende werking tussen de bedrijven.

Duurzaamheid
Impact maken als bedrijf en ons steentje bijdragen aan een schone wereld. Een duurzame huisvesting van uw bedrijf hoort daar ook bij. De bedrijfsunits worden volgens de laatste bouwbesluit eisen opgeleverd en beschikken dus over goed geïsoleerde HR++ beglazing, wanden en daken. Standaard uitgevoerd met een warmtepomp en ventilatie box. Optioneel uitgevoerd met zonnepanelen voor het opwekken van de energie. Zo kunnen de maandelijkse lasten voor energie geminimaliseerd worden en maakt u met uw bedrijf tegelijkertijd impact. In de parkeergarage komen laadpalen voor elektrische auto’s en een grote fietsenstalling.

Locatie
Waarderpolder is hét businesspark van Haarlem. Centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam, een kwartier van Schiphol, met een eigen treinstation en vijf minuutjes op de fiets vanuit de historische binnenstad, prachtig gelegen langs het Spaarne. Het is niet voor niets dat grote internationale bedrijven en succesvolle Nederlandse bedrijven zich hier hebben gevestigd.

Op een van de mooiste plekken van de Waarderpolder verrijst het Haarlem Business Center. Het vormt op de hoek van Het Spaarne en de Waarderweg de entree van het bedrijventerrein. Een prachtig, open, licht pand dat een ware verrijking is voor het bedrijvige Haarlem.

Oplevering
De bouw is reeds gestart en de verwachte oplevering is Q4 2024 / Q1 2025.

De units
Er zijn nog enkele units beschikbaar en afhankelijk van de ligging beschikken ze over een dichte overheaddeur of een glazen overheaddeur.

De units met de overheaddeur zijn zeer veelzijdig en voor vele soorten bedrijven geschikt. Deze beschikken over circa 120 m² b.v.o. verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is zeer geschikt voor opslag of als werkplaats. De verdieping is eventueel in te richten als kantine of kantoorruimte.

Deze unit is gelegen in bouwdeel G op dekniveau.
De units zijn naar eigen wens in te richten, maar een aantal zaken zijn standaard:
Elektrische overheaddeur (B x H = 2.80 x 3.50 meter);
Goed geïsoleerd volgens de laatste bouwbesluit eisen;
Aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
Een vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond;
Een vloerbelasting van 400 kg/m² op dekniveau en op de overige verdiepingen;
Gevlinderde betonvloer op de begane grond;
Houten dichte trap;
Warmtepomp met vloerverwarming en topkoeling;
Ventilatiebox;
Meterkast met 25A/3 fase met 2 groepen 230V;
Elektriciteits- en watermeter;
Glasvezel- en kabelaansluiting;
Een afgedopte afvoer;
Unit nummering boven toegangsdeur.

Optioneel
WTW unit;
Entresolvloer;
Zonnepanelen;
Buitenzonwering (elektrische screens).

Maak een vrijblijvende afspraak bij JRS bedrijfsmakelaars voor meer informatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs€ 249.500,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Type aanvaardingDirect
Bouwjaar2024
Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.