Een huis kopen in Heemstede

U zoekt een huis of villa in de omgeving van Heemstede, Aerdenhout, Bnetveld, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld of Vogelenzang? Bij JRS makelaars bent u aan het juiste adres. We staan voor een persoonlijke en professionele aanpak. Wij luisteren goed naar uw woonwensen, begeleiden u actief in het aankoopproces en zijn er ook voor u, nádat het koopcontract is getekend. Maar er zijn meer redenen om voor een JRS makelaars Heemstede te kiezen.

Copaan

Wij werken met het innovatieve online zoekprogramma Copaan. Hiermee krijgt u het nieuwe aanbod altijd als eerste. JRS makelaars gaat uw droomwoning in Heemstede Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld of Vogelenzang voor u vinden. Sterker nog, misschien weten wij dat huis al te staan. Misschien weten wij ook dat dit huis binnenkort op de markt komt. Door onze nauwe samenwerking met andere makelaars in de regio weten wij namelijk al dat een huis te koop komt te staan, lang voordat de woning op Funda staat.

 

Full service dienstverlening

Wij staan voor persoonlijke en optimale aandacht en gaan dan ook iedere bezichtiging met u mee. Zonder limiet totdat wij een geschikte woning hebben gevonden. We zoeken huizen die aan uw wensen voldoen, regelen bezichtigingen, stellen de waarde van het pand vast, voeren de onderhandelingen, controleren de koopakte en gaan mee naar de notaris.

Aankoopmakelaar regio Heemstede

De bekwame aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen actief in Heemstede maar rekenen ook Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Bentveld en Vogelenzang tot hun werkgebied.

 

Heldere tarieven

U krijgt bij ons een vaste aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die uw dossier goed kent. Onze tarieven zijn helder en worden vooraf bepaald en wij werken als aankoopmakelaar op basis van No Cure No Pay. Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.