JRS makelaars

Aankoopmakelaar Haarlem

U wilt graag een huis kopen in Haarlem.

U wilt verhuizen van Amsterdam naar Haarlem of wellicht woont u al in Haarlem maar bent u toe aan de volgende stap. Dat begrijpen wij volkomen, want Haarlem is een van de leukste steden van Nederland. Het is een fijne omgeving om te wonen en gelegen op een ideale locatie tussen de kust met het strand en de prachtige duinen en Amsterdam. Haarlem heeft iets meer dan 170.000 inwoners, heeft een gezellig oud centrum met veel leuke winkels, terrassen en restaurants. U kunt natuurlijk zelf zonder begeleiding een huis kopen in Haarlem, maar waarom geen expert inschakelen bij de grootste aankoop in uw leven? Onze makelaars weten als waar de huizen te koop staan, beschikken over veel lokale kennis, denken graag met u mee en zijn uw klankbord en adviseur bij het kopen van uw droomhuis. Duidelijke kosten en geen limiet aan het aantal bezichtigingen. Wel zo eerlijk en duidelijk!

 

Waarom een aankoopmakelaar?

Heeft u verstand van economie, privaatrechtelijke- en publiekrechtelijke aspecten, fiscaliteiten, van bouwkundige gebreken en weet u voor welke bedragen de woningen in Haarlem zijn verkocht?

Wij wel!

 

Waarom JRS makelaars?

– Wij gaan iedere bezichtiging met u mee, zodat wij gelijk kunnen handelen bij een geschikte woning;

– Een duidelijk vooraf besproken tarief, zonder een limiet aan het aantal bezichtigingen;

– Altijd op basis van No Cure No pay;

– Wij hebben meerdere makelaars beschikbaar, dus er is altijd iemand die met u mee kan;

– Onze makelaars gaan nooit met verschillende klanten naar hetzelfde huis;

– Ons slimme online zoekprogramma Copaan, zorgt ervoor dat u altijd als eerst het nieuwe aanbod ontvangt.

Bij onze diensten aankoopmakelaar vind u meer informatie over het proces.

 

Kosten aankoopmakelaar Haarlem?

Wij zullen u een passend persoonlijk voorstel doen, nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd. Dit is namelijk afhankelijk of u een gewone doorsnee woning zoekt tegen een marktconform budget of de spelt in de hooiberg.

Dit is veelal tegen een vast bedrag en niet op basis van een percentage. Zodat u ons niet meer hoeft te betalen als wij voor een hoger bedrag aankopen. Wel zo eerlijk volgens ons!

Als uw huis in Haarlem ook verkocht moet worden, dan zullen wij een combinatievoorstel doen tegen een scherp tarief.

Geen kleine lettertjes of verrassingen maar duidelijke kosten vooraf besproken.

 

Hoe kiest u een aankoopmakelaar die het beste bij u past?

Het aankopen van een woning is vaak een intensief traject. Het is dus belangrijk dat u een goede klik heeft met de desbetreffende makelaar en dat deze zich goed kan inleven in de uw situatie.

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen nu blij bent met de aangekochte woning, maar ook over een paar jaar nog. Daarom stellen wij kritische vragen, om erachter te komen of het echt uw droomwoning is of dat wij de zoektocht door moeten zetten naar een meer geschikte woning. Wij denken dus graag mee en zijn ook uw klantbord. Als dat 20 belichtingen of meer duurt, dat is dat helemaal geen probleem en betaald uw daar niets extra’s voor.

Spreekt onze persoonlijke en professionele werkwijze u aan en wilt u succesvol een huis kopen in Haarlem?

Neem dan contact voor het maken van een vrijblijvende afspraak.