Aankoopmakelaar Haarlem

Onze aankoopmakelaars Haarlem

Aankoopmakelaar Haarlem

Maarten de Lange

Geboren en opgegroeid in Den Haag, 10 jaar geleden voor de liefde verhuisd naar Haarlem. Woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Haarlem Zuidwest.

 

Een rustige persoonlijkheid met een goed analytisch vermogen, die de rust bewaard als dat nodig is. Maar is ook erg daadkrachtig en heeft in Haarlem al honderden woningen aangekocht en kan zich een echte specialist noemen.

 

Maarten is graag met zijn gezin, familie en vrienden en is daarnaast een liefhebber van vechtsporten.

 

Favoriete drankje: Gin-Tonic

Afspraak met Maarten

 

 

Aankoopmakelaar Haarlem

Joey van den Haak

Geboren en getogen Haarlemmer en dus een echte Mug. De stad kent voor hem dus ook geen geheimen. Woont nu met zijn vrouw en 2 kinderen Duuk (4) en Nine (2) in Haarlem Noord, maar heeft ook gewoond in Haarlem Oost en het centrum. Op de middelbare school gezeten in Schalkwijk en gevoetbald bij Edo en Alliance.

 

Joey is energiek en heeft daarnaast een goed bouwkundig inzicht. Durft kritische vragen te stellen om zo tot het beste resultaat te komen.

 

Naast een druk en leuk gezinsleven is Joey graag creatief bezig in de keuken of in de weer met zijn barbecue, fanatiek bezig in de sportschool of graag met vrienden in de kroeg of een op een festival.

 

Favoriete drankje: Rode wijn liefhebber

Afspraak met Joey

 

 

Welkom op onze website, wij gaan je helpen met je zoektocht. Wij hebben inmiddels voor vele honderden mensen begeleid met het succesvol aankopen van een woning.

 

Op zoek naar uw droomhuis in het betoverende Haarlem en omgeving? Zoek niet verder! Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in het midden en hoogsegment en staat klaar om je te begeleiden bij de spannende zoektocht naar jouw ideale woning.

 

Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de regio, zijn wij dé aankoopmakelaar die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een fijn gezinshuis in Haarlem of een luxueuze appartement in Overveen, wij staan garant voor een persoonlijke en professionele service die jouw wensen centraal stelt.

 

Waarom zou je kiezen voor onze expertise? Allereerst bieden wij je een unieke begeleiding gedurende het gehele aankoopproces. Vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht, zullen onze ervaren makelaars aan jouw zijde staan. Met hun scherpe oog voor detail en diepgaande kennis van de lokale markt, zorgen zij ervoor dat je geen enkel juweeltje in de regio mist.

 

Bij ons is transparantie de sleutel en een eerlijk advies de sleutel. Wij hanteren een duidelijk tarief, zonder enige beperking op het aantal bezichtigingen. Onze “No Cure No Pay”-benadering garandeert dat je alleen betaalt voor het resultaat. En omdat wij meerdere makelaars tot jouw beschikking hebben, is er altijd iemand beschikbaar die met je mee kan gaan. Zo kan je  rekenen op een ongeëvenaarde persoonlijke service.

 

Ons zoekprogramma, Copaan, tilt jouw zoekervaring naar een hoger niveau. Met Copaan ontvang je als eerste het nieuwe aanbod, waardoor je geen enkele kans op jouw droomhuis in Haarlem en omstreken hoeft te missen. Bovendien stellen wij kritische vragen om ervoor te zorgen dat jouw aangekochte woning niet alleen nu perfect bij je past, maar ook nog jarenlang plezier zal bieden.

 

Bij ons draait het allemaal om jouw tevredenheid op de lange termijn. Wij willen dat je niet alleen blij bent met uw nieuwe woning, maar ook met de keuze voor ons als jouw aankoopmakelaar. Daarom denken wij graag met je mee en fungeren wij als jouw klankbord gedurende het gehele proces. Of het nu 20 bezichtigingen of meer vergt, jouw tevredenheid staat voorop.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een makelaar met een ongeëvenaarde expertise, persoonlijke benadering en diepgaande kennis van de regio Haarlem en Heemstede, dan bent je bij ons aan het juiste adres.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor het drinken van een kop koffie en een gratis kennismaking.

 

Kijk hier voor extra tips.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.