Aankoopmakelaar Bloemendaal

Wonen in Bloemendaal betekent wonen tussen stad en strand. En wie wil dat nu niet? JRS makelaars is er al meer dan dertig jaar actief als aankoopmakelaar in Bloemendaal. Net als in buurgemeente Zandvoort, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velsen- Zuid en Driehuis. Of u nu een huis, villa of appartement wilt kopen? Wij weten waar de mooiste woningen te koop staan.

Professionele service

Een JRS makelaar is een makelaar die goed naar u luistert en bovendien een groot netwerk heeft. Door onze kennis van de woningmarkt in Bloemendaal kunnen wij heel nauwkeurig een waardevaststelling doen. Wat is een pand nu écht waard? We voeren desgewenst de onderhandelingen voor u. Tot op het scherp van de snede. Bovendien zijn we er ook voor u, nádat het koopcontract is getekend.

 

Full service dienstverlening

Persoonlijke aandacht, ontzorgen en het maximale eruit halen is waar wij voor staan. Wij regelen alles van “A tot Z” maar altijd in goed overleg met u.  Veel woningen in het hoge segment komen niet op de markt. Door ons in 30 jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk bent u bij ons aan het goede adres om de mooiste woningen te vinden.

 

Eén aankoopmakelaar

Bij JRS makelaars hoeft u nooit twee keer iets uit te leggen, nooit twee keer iets te vragen. U krijgt één vaste aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die uw dossier goed kent. Spreekt onze persoonlijke en professionele werkwijze u aan? Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Aankoopmakelaar Bloemendaal en omgeving

De professionele aankoopmakelaars van JRS makelaars zijn niet alleen werkzaam in Bloemendaal maar rekenen ook Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velsen- Zuid en Driehuis.

 

Aanbod

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod in van JRS makelaars? Schrijf u dan in en ontvang als eerste ons aanbod per e-mail.

Maak hier een afspraak Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.